Család

Homokozásba fulladt a lánykérés

A reménybeli vőlegény romantikus lánykérésre készült, ami azonban inkább komikusra sikerült.
Kép: msn.com
Kép: msn.com

A költői lelkületű amerikai agysebész, dr. Steve Carr gyémántköves jegygyűrűt vásárolt szerelmének, majd floridai vakációjukon a tengerpartra ment és elásta a homokba. A terve az volt, hogy sétára invitálja a lányt, majd mintha csak véletlenül bukkanna a gyűrűre, elé térdel, és megkéri a kezét – számolt be róla az MSN.com.

A tengerparti andalgásig minden rendben is zajlott, ám a doktor időközben elfelejtette, hogy pontosan hová is ásta el a gyűrűt, így nemhogy spontán, de direkt sem volt képes megtalálni az értékes ékszert. Ezen a ponton kénytelen volt kedvesét is beavatni a részletekbe, majd mindketten négykézlábra ereszkedtek és puszta kézzel túrták homokot a gyűrű után kutatva. A keresgélésbe néhány arra járó idegen is bekapcsolódott, ám több óra elteltével sem került elő a gyűrű. Végül szakembert hívtak, aki fémdetektor segítségével kerítette elő az ékszert.

Bár az eredeti terv nem vált be, a vőlegény sikerrel keveredett ki a romantikus vígjátékba illő szituációból, barátnője ugyanis igent mondott a lánykérésre, és megfogadta, hogy soha nem fogja levenni ujjáról a gyűrűt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top