Család

Rúdtáncost nevel a 8 éves kislányból az anyja

A plasztikai műtétek megszállottjaként kétes hírnévre szert tevő brit anyuka borzolja a kedélyeket, amiért nyolcéves kislányából – mondjuk ki – vásári majmot farag.
forrás: The Sun
Forrás: The Sun

Még csak 7 éves volt, amikor az anyja rúdtáncosleckékre küldte – már akkor kiakadtak a britek, micsoda anyukával van dolguk. Az „élő Barbi” anyuka, Sarah Burge most elhatározta, hogy a most nyolcéves kislányának az Egyesült Államok színpadait is meg kell hódítania – adta hírül a The Sun. Nagyjából 6 millió forintnyi fontot szedett össze, hogy Poppyt, a lányát, elindíthassa a neves „Darling Dolls of America” gyerekszépségversenyen.

Az anyuka, aki a plasztikai műtétek és a botox rabja, és eddig több 10 milliót költött saját maga szépítésére, két évvel ezelőtt a másik, 15 éves lányát kibotoxoztatta. Mellesleg jegyezzük meg, volt olyan orvos, aki még meg is csinálta…

A nyolcéves lányának most 7000 font értékben, nagyjából két és fél millió forintnyi plasztikai utalványt ajándékozott. Furcsa elképzelni, hogy egy nyolcéves kislány bontogatja a szülinapi dobozát és üdvrivalgásban tör ki a kuponok láttán.

A kislány megnyerte a szépségversenyt, de az amerikai szülőknél is kiverte a biztosítékot, ahogy Sarah neveli a lányát. A botox-anyukát egy beszélgetős műsorba is meghívták, ahol a műsorvezető Anderson Cooper egyszerűen borzalmasnak nevezte. A többi kislány anyja is beszólogatott a verseny alatt. „Csak azért, mert én szép vagyok és vékony, Poppy meg győzött, még nem kéne utálniuk, nem én tehetek arról, hogy az ő lányaik nem olyan szépek, mint az enyém, és nagy a seggük az anyukáknak, nagyon sajnálom őket” – tette hozzá a valószínűleg nem sok hívet szerző gondolatait a kissé megszállott anyuka.

Poppynak magántanára van, mert most turnéra indul az USA-ban, ahova állítólag ő maga akart utazni. „Angliában nem vehetsz fel olyan gyönyörű ruhákat vagy bikinit, nem sminkelhetnek ki úgy egy versenyen, ahogy az amerikai színpadokon, a brit szépségversenyek unalmasak. Olyan szép akarok lenni, mint a mamám” – mondta a nyolcéves kislány, és semmi kétség afelől, hogy szegény a mamáját látva azt gondolja, hogy botoxot „reggelizni” normális.

Poppy szorgalmasan veszi a rúdtáncleckéket. „Barbie anyu” szerint a rúdtánc magabiztosabbá tette a lányát, és sokkal jobban tud pózolni. „Győztest nevelek a lányomból” – tette hozzá Sarah. Szerintünk azért vannak más sportok is arra, hogy valaki magabiztosságot neveljen a gyerekébe.
Állítólag már 5 modellügynökség is megkereste az ifjú szépségkirálynőt, így aztán Sarah, az anyuka, nem is érti, miért kritizálják őt.

„Angliának büszkének kéne lennie a lányomra, mert ő minden brit kislány nevében van itt. Egyébként nem én erőltetem, minden a lányom döntése, ő akarja ezt.” A plasztikafüggő anyuka együtt is el akar indulni egy anya-lánya szépségversenyen Poppyval, szerinte ketten együtt verhetetlennek lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top