Család

Ötven nős szeretőnél tart a közepkorú szingli

Afrodiziákumként hat rá a karikagyűrű, több mint 50 házas pasi megvolt a szőke, duci nőnek. Azt állítja, örülhet az a feleség, aki férjének ő a szeretője...
forrás:mirror.co.uk
Forrás: mirror.co.uk

„A házas pasik jobban ki vannak kupálva, a feleségük már lecsiszolta róluk a durva részeket, és tudják, hogy viselkedjenek egy nő társaságában – kezd bele a történetébe a Richmondban élők Karen Marley a brit Mirrorban. – És persze a nős emberek jobbak az ágyban” – teszi hozzá az egyik legfontosabb szempontját az írónő.

„Az a pasi, aki a 40-es éveiben még mindig szingli, az nem ok nélkül az” – magyarázza a duci szőkeség, hogy miért csak a nős pasikra fáj a foga. Azt pedig halkan jegyezzük meg, hogy hősnőnk is 45 éves és egyedülálló, tehát a szingli pasik lehet, nem is állnának vele szóba…

A magabiztos Karen nem kertel, és nem elégszik meg egy pasival, párhuzamosan több nős férfivel is randizgat. „Van egy genovai pasim, háromhavonta egyszer találkozunk, persze addig sem vagyok apáca, amíg nem látjuk egymást!”

Karen tudja, hogy a legtöbb nő megveti, de szerinte ebben a játékban nem ő az ördög. „Csomó nős pasi regisztrál társkereső oldalakon, ha nem velem randizna, randizna mással. A feleségek meg örülhetnek, hogy nem a válást választja a férj, hanem a félrelépést.”  Na, ez az a pont, amikor a feleségek a fejükhöz kapnak, mert ilyen egyszerű indokkal megmagyarázni, hogy miért csak nős pasikkal randizik, nem ér…

Sőt Karen még tovább megy, hogy a házas nők idegeit borzolja: szerinte még hálásak is lehetnek neki a feleségek, mert ő sose kéri a férjeket arra, hogy dobbantsanak vele. „Az egyik pasim bevallotta a viszonyunkat és el akart válni a kedvemért – azonnal szakítottam vele.” Na, ettől a mondattól meg feleségként kinyílik a bicska a zsebünkben, de felfoghatjuk úgy is, hogy a hűtlen férj azt kapta, amit megérdemelt.

„Én nem akarok férjeket rabolni, csak kölcsönzöm őket” – mondja Karen. Szerinte nála tökéletesebb szeretőt egyetlen feleség sem kívánhatna a férjének. „Sose hívom otthon vagy hétvégén, és nem csapok hisztit, ha a családjával tölti a karácsonyt vagy húsvétot.” Karen szerint ez is a titok nyitja, és pont ezért ezek a pasik sokkal nyitottabbak és őszintébbek vele, mint a saját feleségükkel.

Amiből minden jóérzésű feleség vagy megcsalt barátnő tuti nem kér, az a férje/pasija szeretőjének házassági tanácsai. De Karen szerint több házasságot megmentett már azzal, hogy amikor a jogosan féltékeny feleség eljutott hozzá, ő csak annyit mondott neki, itt lenne az ideje, hogy komolyan elbeszélgessen a férjével…

A 45 éves szőkeségről ne gondoljuk azt, hogy bármelyik nős pasi megteszi neki, kifejezetten menő, ambiciózus üzletemberekre hajt. „Inkább randizom egy életigenlő, sikeres házasemberrel, mint egy munkanélküli negyvenessel, aki legtöbbször a McDonald’s-ban eszik.”
És Karen szerint mi az előnye a feleségekkel szemben? „A pasik újraélik a randizás örömét, sokan 20-25 éve csináltak olyan dolgokat, amit velem újra átélhetnek. Egyszerű dolgokra kell gondolni, például elvisznek színházba, és nekem elmesélhetik azokat a sztorikat, amit a feleségük már halálra unt.”

Karen szerint a pasik nagyon hálásak, hogy vele nem kell olyan hétköznapi dolgokról beszélni, mint a gázszámla, vagy hogy ki hozza el a gyereket az iskolából. Ami azért zavar bennünket, mert ugye egy párkapcsolatban, pláne házasságban muszáj beszélni ezekről a dolgokról is. Kíváncsiak lennénk egy olyan házasságra, ahol sose beszélnek ilyesmiről, és reggeltől estig húsz éven keresztül flörtölnek egymással.

„Minden találkozás egy házasemberrel ünnep – neki is, nekem is –, különleges alkalom, a legjobb arcunkat mutatjuk, és aztán hazamegyünk. Én a házamba, ahol azt csinálok, amit akarok, nem kell focimeccset néznem.”

Karen egyébként túl van egy házasságon, ami szerinte nem neki való. „Az emberek többnyire sajnálnak, hogy egyedül vagyok, nem értik, hogy nekem ez az élet tetszik, szerintem titokban irigykednek rám a házas ismerőseim.”

Szerintetek tényleg irigylésre méltó Karen élete, valóban lehet így boldog valaki? Tényleg jobb, ha egy harmadik „rendbe rakja” a házasságunkat? Mit szóltok?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top