Család

Viccből berakta a mosógépbe a kisbabáját – videó

Jó poénnak szánta a mosodában talán unatkozó amerikai apuka, de arra már nem számított, hogy a mosógép elindul, miután bepakolta a totyogó kisgyerekét.

Nemrég egy cicát sajnáltunk, mert a gazdája véletlenül majdnem két órán keresztül mosta, centrifugálta szegény macskáját. A kimosott pára viszont csak feledékenységből került a mosógépbe, de a pórul járt amerikai kisfiút az apukája direkt pakolta a mosodai gépbe – viccből.

A vérfagyasztó jelenetet a mosoda kamerája rögzítette. A felelőtlen apa arra már nem számított, ha rácsukja a kisgyerekére az ajtót, akkor a mosógép automatikusan elindul, és mivel elindult, utána már nem lehet kinyitni az ajtót. Az addig nyugodtan ruhákat hajtogató anyuka azonnal odaugrott és megpróbálta kifeszíteni az ajtót, de nem tudtak mást csinálni – az ajtó rángatásán kívül – csak nézni az üvegen keresztül, ahogy a baba forog a mosógép dobjában. Aztán, amikor a szülők rájöttek, hogy nem tudják kifeszíteni az ajtót, elrohantak segítségért, és végül a mosodában dolgozó férfi áramtalanította a gépet, és így ki tudták szedni a gyereket. Ezután a szülők karjukban a kisgyerekkel azonnal leléptek, talán szégyellték magukat, főleg az apa, hogy lehetett ennyire hülye.

A kisgyereknek láthatóan nem lett baja, így happy enddel végződik az eset, de azért érzékenyebbeknek csak saját felelősségre nézzék meg a videót.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top