Család

Diana végrendelete teszi gazdaggá Kate Middletont

A herceg a jövő hónapban, 30. születésnapján jut hozzá anyai örökségéhez.

Diana végrendelete teszi gazdaggá Kate MiddletontA néhai Diana hercegnő végakaratának megfelelően fiai nem 18 évesen, hanem 30. életévük betöltése után jutnak hozzá az édesanyjuk vagyonának rájuk eső részéhez. A hercegnő halálakor 13 millió fontos összeg az azóta eltelt közel másfél évtizedben 20 millióra duzzadt.

Vilmos herceg idén június 21-én lesz 30 éves, megkapja majd az őt megillető 10 millió fontot, vagyis több, mint 3 és fél milliárd forintot, mely azonban nem csupán az övé lesz, hanem a brit törvényeknek megfelelően nejével, Katalinnal osztozik majd rajta.

Katalint egyébként a szülei néhány nappal ezelőtt tagadták ki a saját örökségéből, mégpedig azért, mert mint jövendő királyné életre szóló járadékot kap az államtól, illetve fedezik szinte minden költségét, így neki nem lesz szüksége a Middleton-vagyonra, testvéreinek, Pippának és Jamesnek viszont jól jöhet majd az örökség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top