Család

Elkészült a világ legnagyobb esküvői ruhája a 360 kilós menyasszonyra

A rekordméretű menyasszonyi ruhájához 14 méter anyagot használtak fel. Az ara attól tart, hogy leeszi.
Susanne Eman

Susanne Eman

Forrás: Inside Edition 

Az amerikai Susanne Eman, akinek feltett szándéka, hogy ő legyen a valaha élt legkövérebb ember a földön, esküvőjére készül szakács vőlegényével, aki egyébként lelkesen támogatja őrült tervének megvalósításában.

A jelenleg 360 kilós asszony persze ha akart volna sem talál magára kölcsönzői ruhát, kizárólag a varratás jöhetett szóba. Felkeresett hát egy jó nevű varrónőt, aki vállalta a szó szoros értelmében monumentális kihívást.

A varrónő végül 14 méternyi anyag felhasználásával készítette el Susanne menyasszonyi ruháját. „Végre menyasszonynak érzem magam. Alig várom a nagy napot. Azért választottam törtfehér anyagot, mert ha hófehéret választok, egész biztosan rögtön leeszem” – nyilatkozta az Inside Edition riportjában.

Arra persze még így is meglesz minden esélye, hogy leegye a ruhát, hiszen az esküvőre grandiózus lakomát terveznek, melyen minden bizonnyal az ara fogyasztja majd el a legnagyobb adagokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top