Család

Családi vakációt reklámoztak az eltűnt Maddie fotójával

Egyelőre nem lehet tudni, hogy hibáról vagy durva tréfáról van-e szó. Mindenesetre megdöbbentő.

A 2007-ben, egy portugáliai családi nyaralásról eltűnt kislány, Maddie McCann fotóját használta egy brit utazási iroda az országba szervezett útjainak reklámozására. Ami azért több, mint bizarr.

 

Nincs rá mentség

Az utazási iroda weboldala a fotóval, amely utoljára készült Maddie-ről

Forrás: The Sun 

 

„Kate és Gerry elborzadtak, amikor kiderült. Ez rendkívüli módon bántó – nyilatkozta a The Sunnak a McCann család szóvivője. – Ez az utolsó fotó, ami a kislányról az eltűnése előtt készült a 2007-es nyaraláson, és az, hogy valaki ezt használta fel, hogy portugáliai üdüléseket népszerűsítsen, egész egyszerűen megdöbbentő. Nincs rá mentség.”

A weboldalt üzemeltető cég a bejelentést követően azonnal eltávolította az internetről a szóban forgó hirdetést, az utazási iroda képviselői azonban azóta is elérhetetlenek, még az oldal üzemeltetőjének sem sikerült kapcsolatba lépnie velük. Így egyelőre nem tudni, hogy a hirdetés szerkesztője hibázott, amikor nem ismerte fel a képen látható Maddie-t, vagy készakarva tették közzé a kislányt ábrázoló fotót a reklámban, mert tudják, hogy mindenkinek Portugália ugrik be a róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top