Család

Szexuális zaklatással vádolják a hatévest

"Tudom, hogy szexi vagyok", mondta egy kislánynak az iskolában a gyerek. Az LMFAO Sexy and I Know It című slágere ragadhatott a fülében, de rossz vége lett.

Hazaküldték az iskolából és három napra felfüggesztették azt a hatéves amerikai kisfiút, aki egy ismert szám refrénjével próbált bevágódni egy kislánynál. Az elsős kissrác pechje az volt, hogy az idei Szigeten is fellépő LMFAO egyik felnőtt tartalmú számát idézte, ami magyarul így szól: „szexi vagyok, és tisztában is vagyok ezzel”. A Sexy and I Know It januárban két hétig vezette az amerikai slágerlistát, a klipjét több mint kétszázmillión látták a YouTube-on, de tényleg nem hatéveseknek szól, például Ron Jeremy, az ismert pornós is feltűnik benne.

Azért az enyhén szólva túlzás, hogy a hatéves gyereket most szexuális zaklatással és a diákok nyugalmának megzavarásával vádolják. A helyi rendőrséget csak azért nem riasztották a példátlan bűntényhez, mert ők tíz év alatti gyerekekkel nem foglalkoznak. Az iskolánál viszont nincs alsó korhatára a szexuális zaklatásnak, és minden kéretlen szexuális közeledést ide sorolnak.

A kisfiú anyukáját természetesen felháborította az eljárás, mint mondta, a gyereke nem is érti, mi az a szexuális zaklatás. Az ügyben a kerületi ügyész is megszólalt, szerinte a zéró tolerancia átcsapott abba, hogy a szabályok értelme zéró.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top