nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Esküvőjéről egyenesen szülni ment az ara

Esküvőjéről egyenesen szülni ment az ara

A fiatal nő ugyanazon a napon lett feleség és – kétszeres – anya.
NLCafé
f Ajánlom

A 19 éves Danielle Clewlow és kedvese, Aaron, a menyasszony terhességének 38. hetére szervezték az esküvőjüket. Mivel a párnak már van egy közös gyermeke, nem akartak várni a ceremóniával a második baba születése utánig, mivel úgy vélték, akkor sem tudnának jobb időpontot találni. Bár tudták, hogy benne van a pakliban, hogy az esküvő környékén születik a baba, nem gondolták volna, hogy ez valóban megtörténik – írja a Daily Mail.

A házasságkötő teremig minden az előzetes tervek szerint ment, percekkel azután azonban, hogy kimondták a boldogító igent, a nőnél beindultak a fájások. Az újdonsült házaspár ezután elindult az esküvői fogadásra, de alig értek oda, a kismama már érezte, nincs mit tenni, irány a kórház. „A fájások egyre erősebbek lettek. Anyukám rögtön mondta, hogy le kellene vennem az esküvői ruhámat” – emlékezett vissza a nő.

Esküvőjéről ment szülni az ara

 

Esküvőjéről ment szülni az ara

 

 Feleség és anya

Képek: dailymail.co.uk 

 

Alig másfél órával azután, hogy a fiatal pár átlépte a kórház küszöbét, Danielle egészséges kisfiúnak adott életet. „Megkönnyebbültem, hogy odaértünk. Utólag tudtam meg, mennyire közel álltam ahhoz, hogy a fogadáson szüljem meg a gyerekemet.”

Az esküvői vendégeket egyébként mindeközben nem zavarták haza: az ünnepség a főszereplők nélkül folytatódott. Késő este aztán az orvos engedélyével a pár egy rövid időre visszatérhetett a fogadásra, immár az újszülöttel együtt.

„Aaron és én nagyon büszkék voltunk. Fantasztikus, hogy ugyanaznap lettem anya és feleség. Nem is kérhettünk volna szebb nászajándékot.”

Megosztás Facebookon