Család

11 dolog, ami a párokat idegesíti a szinglikben

Ha párkapcsolatban élünk, időnként visszasírjuk a boldog szinglinapokat, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk a falra mászni a szingliséggel sokszor együtt járó idegesítő jelenségektől.

Furcsa sorozatokat néznek és beszélni akarnak róla

Sopranost néznek vagy Borgiákat, de leginkább olyan dolgokat, amelyek szigorúan éjfél után mennek a tévében, és ezekről lelkesen be is számolnak, mondván, hogy nekünk is nézni kéne. Mikor? Amikor a szerelmünkkel bevackoljuk magunkat az ágyba?

Minket sajnálnak?

Van az a fajta szingli, aki enyhe megvetéssel vegyes sajnálattal konstatálja, hogy azért nem voltunk ott „A” kiállításmegnyitón, mert a párunkkal közösen főztünk. Számára az ilyen agyondomesztikált tevékenységek nem érnek fel mondjuk azzal, hogy végre megtudják, hogy „a halál közelsége hatalmas kreatív erőket ébresztett a művészben”. Köszönjük szépen.

Nem tudják megkülönböztetni a valóságot a fikciótól

A Szex és New York egy sorozat, az Ízek, imák, szerelmek pedig egy könyv, illetve film volt. Kedvenc szingli barátnőink azonban ezt néha szem elől tévesztik, és megfeszülnek az erőlködéstől, hogy az életük minél jobban hasonlítson az említett mesterművekben látottakra.

11 dolog, ami a párokat idegesíti a szinglikben Végtelenül pofátlanok tudnak lenni

Ha párkapcsolatban élünk, akkor tudjuk, hogy mennyi energiánk fektetünk arra, hogy a pasink, férjünk, csajunk hosszabb távon is jól érezze magát velünk. Mi megerőltetjük magunkat, főzőcskézünk, szexi fehérneműben várjuk őt, miközben  a pofátlan szinglik mindenféle női szolidaritásról megfeledkezve hajtanak rá a pasijainkra az egyetlen nyomorult ütőkártyájukkal: az újdonság varázsával.

Panaszkodnak

Néha megsajnáljuk szingli barátnőnket, amikor arról panaszkodik, hogy mennyire hiányzik már neki a párkapcsolat, de amikor a harmadik kérőt is olyan indokokra hivatkozva utasítja el, hogy nem elég szép a feneke, vagy hogy nem elég nagy kihívás neki, akkor azért ökölbe szorul a kezünk. Mégis miből gondolják, hogy nekik „jár” egy Brad Pitt?

11 dolog, ami a párokat idegesíti a szinglikben Sosincs kajájuk

Mintha ez lenne a szingliféle karcsúság receptje: egyedülálló barátnőinknek sosincs otthon ennivalója. Ami azt jelenti, hogy vagy mi viszünk neki, ha vendégségbe megyünk hozzá, vagy együtt éhezünk vele. Bezzeg alkohollal tud kínálgatni, amikor tudja, hogy nem mehetünk haza csak úgy, kapatosan.

Beállítanak

Az egyedül élő nő társaink hozzá vannak szokva, hogy bármit is csinálnak, azt nagyjából akkor hagyják félbe, amikor akarják. Ennek következtében csak akkor kapcsolják ki a telefonjukat, ha valamilyen okból kifolyólag mégis férfival vannak. Ezt nekünk meg kell értenünk. Ő viszont nem érti, hogy mi nem hagyhatjuk magára a párunkat csupán azért, mert holnap is fogjuk látni.

Nem értik a dévédézős estéket

Minél szinglibb valaki, annál jellemzőbb, hogy folyton pörög valamin: jógázni jár, cserépedénykurzust végez, illetve hasonló érdekes, de nem nélkülözhetetlenül fontos dolgokkal tölti el az idejét. Ez eddig rendben is van, ami viszont bosszantani tud minket, az az, amikor a drága szingli megjegyzéseket tesz arra, hogy mi este együtt nézzük a tévét a párunkkal. Mintha bizony az agyagozás magasabb rendű tevékenység lenne.

Nem rendelkeznek naptárral

…Vagy ha mégis, akkor csak dísztárgynak használják. Szívesen találkoznánk szingli barátnőnkkel, félreértés ne essen. De ha javaslunk neki bármilyen időpontot, ami huszonnégy óránál távolabb van a most, azonnaltól, akkor csak annyit tud mondani, hogy „még nem tudom”. Miért? Esetleg betoppan a nagy ő és akkor nem fog ráérni?

11 dolog, ami a párokat idegesíti a szinglikben Illetlenek

Csak színházba ugrunk el egy laza vasárnap este, ő meg nagyestélyiben érkezik? Nem tudjuk megállni, hogy ne gondoljuk azt, hogy voltaképpen nem is akarnak már szinglik lenni, és azért dobják be így magukat; holott lehet, hogy csak több idejük van szépítkezni. Mindenesetre persze nekünk kínos, ha mi farmerben érkezünk.

Titkaik vannak

Szingli barátnőnk mindent tud a pasinkról; olyan dolgokat is, melyekhez tényleg semmi köze, mégis képes arra, hogy a saját ilyen-olyan kalandjait illetően folyamatosan csúsztasson, homályos nyilatkozatokat tegyen, vagy a legpofátlanabb esetben: elhallgassa őket.

  11 dolog, ami a párokat idegesíti a szinglikben Elindult a Nők Lapja Café 33 kívánság adományozó akciója. Jelentkezz te is ITT!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top