Család

Szakács vőlegénye segít hízni a 320 kilós nőnek

Az amerikai nő feltett szándéka, hogy ő legyen a világ legkövérebb embere.
Susanne Eman
Susanne Eman

A 33 éves, kétgyermekes anya, Susanne Eman jelenleg közel 320 kilót nyom. A legkevésbé sem zavarja azonban, hogy túlsúlya az életét is veszélyezteti, sőt szeretne még tovább hízni. Célja, hogy ő legyen nem csupán a világ legkövérebb nője, de a valaha élt legkövérebb ember a földön. Ehhez becslései szerint nagyjából 700 (!) kilóra kellene híznia.

A nő hamarosan hozzámegy szakácsként dolgozó vőlegényéhez, Parkerhez, aki ahelyett, hogy lebeszélné őrült tervéről, még támogatja is abban. Susanne saját bevallása szerint azért is szeretett bele Parkerbe, mert kiválóan főz. „Isten is egymásnak teremtett bennünket. Én szeretek enni, ő pedig szeret főzni” – mondta Susanne a The Sun című bulvárlapban.

„Támogatom őt, mert ez teszi boldoggá, és én szeretem a nagydarab nőket. Ugyan aggódom az egészségéért, de az evéstől mindig mosolygós” – magyarázta a vőlegény. Na igen, ez komoly érv…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top