Család

29 évesen 5. esküvőjére készül a világ legpechesebb felesége

Első házassága 10 napig, a legutóbbi 4 évig tartott. Volt, hogy az anyja szerette el a vőlegényt, máskor ő választott rosszul. Most vajon sikerül?
Alison Smith

Alison Smith

Forrás: The Sun 

A skót Alison Smith alig volt 20 éves, amikor örök hűséget fogadott akkori szerelmének, George Greenholme-nak. A férj azonban beleszeretett a lány anyjába, és mindössze 10 nap házasság után elhagyta érte ifjú feleségét. Alison a válás után megbocsátott nekik, és amikor a férfi feleségül vette az anyját, ő volt a koszorúslány – írja a The Sun.

Második vőlegénye, akitől épp gyermeket várt, röviddel az esküvő előtt elhagyta. Alison elkeseredésében hozzáment egy másik férfihez, ez a házasság már két évig tartott.

A válás utáni következő próbálkozás egy 50 éves, magát elváltnak mondó férfival történt, de az esküvőjük után egy hónappal kiderült, hogy a férj bigámista, ugyanis már van egy felesége.

A fiatal nő ilyen előzmények után sem adta fel a reményt, hogy egyszer neki is összejöhet egy boldog házasság. Negyedik vőlegényét, Alexet, az édesanyja otthonában ismerte meg: a férfi az első férje egyik barátja. Alison úgy érezte, személyében végre megtalálta azt az embert, akivel leéli majd az életét, így 24 évesen negyedszer is férjhez ment. Ez a frigy minden korábbinál tartósabbnak bizonyult: gyermekük is született, és négy éven át kitartottak egymás mellett. Legalábbis látszólag.

Most ugyanis Alison lépett félre, és miután fény derült a viszonyra, a nő új szerelméhez költözött. Negyedik férjével beadták a válókeresetet, és ezzel párhuzamosan már ötödik esküvőjét szervezi. Amint hivatalosan szabad lesz, ötödször is kimondja majd a boldogító igent. Már csak az a kérdés: vajon utoljára?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top