Család

Pár órán át idősebb volt a fiú az apjánál

Együtt ünnepelte 11. születésnapját egy brit apa és fia, előtte azonban a fiú megelőzte apját és korosabb lett nála: pár órával hamarabb töltötte be a 11-et.

Pár órán át idősebb volt a fiú az apjánálAz apa fiatalságának titka: február 29-én született, így a 11. születésnap valójában 44 évnyi életet jelent. Fia hajszál híján apja sorsára jutott, de végül jobban igyekezett megszületni, és ő még február 28-án jött a világra – 11 éve.

Az apa, James Clarke az idők során hozzászokott ahhoz, hogy ne ünnepelje meg minden évben a születésnapját, hanem csakis február 29-én. Születési dátumának – elmondása szerint – akadtak előnyei is gyerekkorában.

„Az iskolában vidám köszöntésként mindig jól farba rúgtuk azt, akinek születésnapja volt. Mármost amikor engem február 28-án akartak felköszönteni, akkor azt mondtam, hogy csak holnap lesz a születésnapom, másnap, március 1-jén meg közöltem, hogy tegnap volt” – idézte a férfit a brit Metro újság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top