Család

Ép bőrrel megúszta a síliftből kiesett kisfiú

Egyetlen karcolás nélkül megúszta a félelmetes malőrt az a kisfiú, aki körülbelül nyolc métert zuhant egy síliftből – síelők karjai közé.

Akár a fiú életébe is kerülhetett volna, ha idegenek nem sietnek a segítségére egy wisconsini sípályán az elmúlt hétvégén. A kisfiút, aki valószínűleg kicsúszott a felvonó üléséből, az apja tartotta a kezénél fogva addig, amíg annyi ember összegyűlt alattuk, hogy el tudták kapni a zuhanó gyereket. A fiúnak a hírek szerint kutya baja sem esett, sőt kis pihenés után folytatta is a síelést.

 
Ép bőrrel megúszta a síliftből kiesett kisfiú
 
Ép bőrrel megúszta a síliftből kiesett kisfiú

 

Fotók: dailymail.co.uk
Fotók: dailymail.co.uk

Az eseményeket egy éppen arra síelő férfi fényképezte le, aki a Daily Mailnek nemrég így nyilatkozott: „A fiú szerencsés volt, a közelben lévők azonnal a segítségére siettek. Úgy döntöttek, az a legbiztosabb, ha az apja elengedi a kezét, ők pedig lent elkapják. A fiú kicsit ijedtnek tűnt, de hamar megnyugodott, és később visszatért a felvonóra is.”

 

Ezen a napon egyébként egy másik, szintén amerikai sípályán egy 19 éves lány is kiesett a síliftből, csakhogy ő nem élte túl a balesetet.

Azt azért nem igazán értjük, hogyan üzemelhet ilyen fapados sílift, amelyiken még biztonsági öv sincs.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top