nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Közös nevezőn

Közös nevezőn

Fotógalériánkban érdekes embereket mutatunk be egy-egy villanás erejéig. De vajon miben hasonlítanak egymásra? A végén ez is kiderül.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
20 Fotó megtekintése

Fiatal....

„Húgommal óvónő édesanyánktól kaptuk a mintát és a türelmet, erdész édesapánktól pedig  a természet szeretetét. Kis faluban nőttem fel, majd a nagyvárosi diákévek után párommal egy vidéki városban lettünk egy összetartó és szeretettel teli közösség tagjai.”
Még több +
„Gyöngyfűzéssel és kerámiázással is foglalkoztam, de mostanában gyakran szoktam festeni, főleg mediterrán tájakat, lassan már nem fog elférni a lakásban a sok kép. Van, ami csak a fantáziámból születik, de a legkedvesebbek azok, ahol már jártam: ilyenkor az ember mindig oda varázsolódik vissza újra, ahol mesésen érezte magát.”
Még több +
„A meglévő angol nyelvvizsgám mellé most franciául kezdtem újra tanulni, nagyon szeretem az országot, a gyönyörű helyeiket és a mentalitásukat is. Egyszer, mikor a férjemmel náluk jártunk, félszegen kértünk meg egy helybélit, hogy fényképezzen le minket. Csak álltunk egymás mellett, de a fotós addig nem volt hajlandó kattintani, amíg össze nem bújtunk.”
Még több +
„Általában aktívan szoktam kikapcsolódni, nem vagyok egy helyben ülő típus. Emberek között szeretek lenni, az tetszik, ha zajlanak az események körülöttem. Nyáron a víz a lételemem, és a vitorlázás: gyerekkorom óta meghatározó része a nyaraknak.”
Még több +
"Anyukám egy divatiskolában volt tanárnő, valószínűleg innen ered, hogy gyakran a „Saját ruháimat is magamnak varrom. Az egyik blúzra különösen büszke vagyok, mert nagy kihívás volt a gallér és mandzsetta miatt, de előfordult már az is, hogy táskát készítettem magamnak. Nagy vágyálmom, hogy komolyabb szinten is megtanuljak főzni, esetleg egy cukrászatban vágjak bele a tanonckodásba."
Még több +
„Férjem a hagyományos vasárnapi rántott húsos, húsleveses ebédeket szokta meg, eleinte nehéznek tűnt változtatni ezen. Odafigyelünk arra, hogy egészséges ételeket együnk, most a krémleves a sláger. Bátyám szakács, a felesége egy thaiföldi lány, így bekerült a konyhánkba az üvegtészta és a kagyló is.”
Még több +
„Sok az unokatestvérem. Mostanában inkább csak nagyobb ünnepeken gyűlünk össze, de év közben is gyakran beszélünk telefonon vagy e-mailen. Annyira bolond és őrült világban élünk, szerintem kell egy olyan közeg, ahol az ember erőt nyerhet, nyugalomra találhat és őszintén beszélgethet.”
Még több +
„Nagyon szeretem a focit, középiskolában rendszeresen játszottam. Édesapám tizenévesen kezdte ezt a sportot, gyakran néztük a pálya széléről és mi is megszerettük. Sajnos nem tudott apa-fia meccseket játszani, mert hárman vagyunk lánytestvérek, de biztosan örült neki, amikor látta, hogy kicsit a nyomdokaiba léptünk.”
Még több +
„Három testvéremmel nőttünk fel, legjobb élményeim a nagyszülőkkel töltött szeretetteljes idők. Mindig türelemmel magyaráztak és vezettek be az élet dolgaiba, tőlük tanultam a hitem, és szinte más világba varázsoltak a Balatonon együtt töltött nyarak.”
Még több +
Megosztás Facebookon