Család

Két férjével is eltartatta magát a pénzsóvár asszony

Bár második férje mellett luxusban élt, az első támogatás is jól jött.
Eda Silber

Eda Silber

Kép: dailymail.co.uk 

A most 37 éves nő, Eda Silber még 1995-ben kötött házasságot első férjével, Daniellel, akinek aztán 4 gyermeket szült. Az asszony 2006-ben elhagyta a férfit, és szeretőjéhez, a dúsgazdag cégtulajdonos George Frankelhez költözött, aki igazi luxuséletet biztosított Edának. Mindeközben azonban a nő nem vált el Danieltől és a férj, nem tudván, hogy felesége dúskál az anyagi javakban, továbbra is bőkezűen, összesen évi 60 000 dollárral támogatta anyagilag a hivatalosan munkanélküli asszonyt. Később a férfi beadta ugyan a válókeresetet, Eda azonban nem volt hajlandó elválni.

Az asszony tavaly áprilisban aztán egy ortodox zsidó szertartáson Frankelhez is hozzáment, ezzel pedig gyakorlatilag egyszerre két férje lett.

Az ügy végül nemrégiben került bíróság elé. A bíró megállapította, hogy a nő második házassága mind polgári, mind pedig vallási értelemben érvénytelen. Első férjétől való válását a héten mondták ki, Daniel azonban nem szabadult meg teljesen az asszonytól, hiszen gyerektartást továbbra is fizetnie kell közös gyermekeik után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top