Család

Őrült jelmezben integet fiának a mókás apuka – videó!

Világszerte híressé vált egy apuka kézmozdulata, aki minden nap más jelmezbe bújva integet iskolába induló fiának.
Apa és fia
Apa és fia
Fotó: waveatthebus.blogspot.com

Egy amerikai apuka, Dale Price az elmúlt évben minden tanítási nap reggelén kiállt a ház elé, hogy integessen a sulibusszal iskolába induló 16 éves fiának. Ebben talán még nincs semmi rendkívüli, habár tegyük hozzá, nem sok szülő teszi ezt meg hasonló korú gyerekével, a tinédzserek pedig nem is hiányolják annyira az efféle szülői figyelmességet.

Csakhogy Dale rátesz még egy lapáttal, és minden nap valamilyen jelmezbe öltözve szórakoztatja a fiát és a buszon utazó többi gyereket, akik kíváncsian várják, aznap éppen mivel rukkol elő a meglehetősen egyedi humorérzékkel bíró apuka. A férfi pedig az utóbbi 170 tanítási napon a legkülönbözőbb kosztümöket öltötte magára a nindzsától a Super Marión át a boszorkányig.

A család saját weboldalán, a waveatthebus.blogspot.com-on Dale és felesége, Rochelle arról számolnak be, hogy az egész integetősdit viccnek és szórakoztatásnak szánták, és a jelmezek mindössze 50 dolláros (10 ezer forintos) kiadást jelentettek csak a családi kasszának, sokat ugyanis a szomszédok és az ismerősök adtak kölcsön az elszánt apukának. Azt is elárulták, a férfi műlába nem része a jelmezeknek, a lábát ugyanis sok évvel ezelőtt egy motorbalesetben elveszítette.

Nézd meg, a mókus reggeli rutint:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top