Család

Műmellekkel csábít a 84 éves plasztiknagyi

A világ legidősebb plasztiknagyija bizonyítja: van élet még 80 fölött is. Az idős nő új szerelemre vágyik, ezért nem habozott kés alá feküdni, és állítja, így sokkal magabiztosabban pasizik.
Hawaii-on bulizott a plasztikdédi
Hawaiin bulizott a plasztikdédi
Fotó: dailymail.co.uk

A kaliforniai Marie Kolstad 84 évesen a világ legidősebb nője, aki plasztikáztatta a melleit. „Szeretnék találni egy új férfit, de a korombeli pasik legalább húsz évvel fiatalabb nőkre hajtanak, ezért úgy gondoltam, a tettek mezejére lépek, hogy behozzam a lemaradást. Olyan társat szeretnék, aki sikeres, de nem a pénz miatt, csak azért, hogy tudjam, meg tud állni a saját lábán. A mellplasztika segíthet, mert most sokkal jobban érzem magam. Az emberek szerint húsz évet letagadhatnék. A barátnőim mind azt kérdezgetik, milyen érzés új mellekkel élni” – nyilatkozta a plasztikdédi, aki még 1992-ben veszítette el rákbeteg férjét.

Az idős hölgy még júliusban feküdt a kés alá, és azt mondja, ha nem lenne ilyen jó az egészsége, nem tette volna. „Miért ne nézhetnék ki olyan jól, ahogy érzem magam?” – tette fel a kérdést az energikus nyugdíjas, akinek nem okozott gondot kifizetni az 1,7 millló forintot a beavatkozásra, ugyanis még mindig nagyon aktív: ingatlanügynökként dolgozik, és mellette persze a családjával tölti az időt: négy gyereke, 12 unokája és 13 dédunokája van.

A gyerekei nem rajongtak az ötletért, féltették az altatás miatt, és úgy gondolták, túl kockázatos számára az egész operáció. Marie azonban egyáltalán nem bánja, hogy véghezvitte a dolgot: azt mondja, az új mellekkel sokkal izgalmasabb az élete. Implantátumot kapott és felvarrták a melleit, így 36B-ről 38D-re nőtt a mellmérete. A műtét után Hawaiira utazott ünnepelni. Természetesen új fürdőruhát is vett, és a strandon készült fotókat feltette a Facebookra.

Az Egyesült Államokban manapság már nem újsághír, ha valaki szépészeti műtétet vállal, akár nyugdíjaskorban is. Ezek többsége azonban általában az arcot fiatalító, ráncfelvarró beavatkozás. Terjedőben van viszont az új trend: egyre több 65 év feletti nő fordul szakemberhez, hogy feszesítsék, nagyobbítsák a melleit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top