Család

Karácsonyi hagyományt hágnak át a Middleton lányok

Amióta Kate Middleton beházasodott az angol királyi családba, sorra dőlnek meg az idejétmúlt hagyományok. A karácsony is más lesz, mint korábban.
Elfogadta a meghívást
Elfogadta a meghívást

Az angol királyi család karácsonyi vakációján, melyet hagyományosan a királynő kelet-angliai birtokán, Sandringhamben töltenek, eddig csak és kizárólag a família született tagjai, valamint házastársaik vehettek részt. Idén azonban Katalin hercegnő húgát, Pippát is meghívták, hogy velük ünnepeljen.

Mivel ez lesz az első év, hogy Kate a szüleitől és a testvérétől távol tölti a karácsonyt, ezért azt kérte, hogy karácsony másnapján, december 26-án hadd láthassa vendégül a húgát Sandringhamben. Vilmos herceg is azt szeretné, ha felesége minél otthonosabban érezné magát a számára még szokatlan királyi karácsonyon, így támogatta a kérést, melynek végül a királynő is engedett. Még szép, hiszen ahogy megírtuk, szegény Kate-nek egész nap öltözködnie kell.

A brit lapok értesülései szerint Pippa örömmel elfogadta a meghívást, annál is inkább, mivel rögtön az ünnepek után nem is tudna találkozni nővérével, hiszen az Egyesült Államokba utazik, hogy véglegesítse az első könyve kiadásával kapcsolatos részleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top