Család

Egyszerre szültek a szingli egypetéjű ikrek

Nincs abban semmi különös, hogy egy ikerpár sok mindent együtt csinál: közösen vásárolnak, vagy egy iskolába járnak. Ami elképesztő: olyanok is vannak, akik még a szülőszobára is együtt, egyszerre mennek.
Az ikerpár és babáik a kórházban
Az ikerpár és babáik a kórházban
Fotó: dailymail.co.uk

Az amerikai egypetéjű ikerpár tagjai mostantól még egy közös születésnapot ünnepelhetnek: a gyerekeikét, akiket egy napon hoztak világra ugyanabban a bloomingtoni kórházban. A 21 éves Jessica és Jennifer Patterson nemrég adott életet egy kislánynak és egy kisfiúnak, akik édesanyáik szerint nagyon hasonlítanak egymásra. A testvérek eredetileg egy hét különbséggel voltak kiírva, nem tervezték az egyszerre szülést, egyszerűen így alakult.

Mindkét anyuka szingli, és három éve együtt bérelnek egy lakást. Úgy tervezik, az újszülötteket is a közös apartmanba viszik haza, és együtt nevelgetik majd a gyerekeket. „Ez egy őrült ház lesz” – nyilatkozta Jessica. „Remélem, a kicsik is bensőséges kapcsolatban nőnek majd fel.” A kórház személyzete szerint senki nem emlékszik olyan esetre, hogy egy ikerpár tagjai egy napon szültek volna az intézményben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top