Család

Műmellekkel és műfenékkel lép fel a 4 éves kislány

Nagy botrányt kavart, hogy műmellekkel és műpopsival rázza magát a színpadon egy kislány, aki nem sokkal ezelőtt még pelenkát hordott.

Az oviban még csak kiscsoportos lenne, az amerikai gyerek-szépségversenyen azonban már igazi nőként lép fel Maddy Jackson, a négyéves amerikai kislány. C-kosaras műcicikkel és fenéknövelővel most ő a Toddlers and Tiaras (Gyerkőcök és tiarák) elnevezésű show-műsor legújabb minisztárja. Fényes, barbirózsaszín, testre simuló cicaruhában és a méretnövelő segédeszközökkel igazi nőcit varázsolt belőle anyukája, aki úgy gondolta, a Dolly Parton paródiához mindez dukál.

Sokakat azonban sokkoltak a nőies bájairól híres country-énekesnőt utánzó kislány képei, még a műsor stylistja szerint is túlzás volt a gyerek jelmeze. Az ellenzők egy csoportja a Facebookon is kampányt indított, mert úgy gondolják, a mininőnek öltöztetett gyerek példája káros a többi fiatalra nézve, és könnyen elterjedhet a fiatalok körében.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Maddy édesanyja, aki maga is indult gyerekként hasonló versenyeken, sőt, mindössze 9 hónapos volt, amikor először szépségversenyre vitték, természetesen büszke a kislányára. Élvezi a gyerek körüli csillogást, és szerinte a kislány is. “Vannak, akiknél ez a jelmez már több a soknál, számunkra viszont semmi különös. Igazából csak egy extra bónusz, amikor Maddy felveszi a műfeneket és a műmellet” – nyilatkozta az anyuka.

A gyerek nagymamáját is megkérdezték, aki szintén védelmébe vette a fellépő ruhát és az egész rendezvényt, mert szerinte a díjakat hasznos dolgokra fordíthatják majd: sok szép új játékot vehetnek a gyereknek, vagy éppen később a tandíját finanszírozhatják.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top