Család

Ötvenszer ment férjhez egy ázsiai nő

Az ázsiai lányoknak elegük van abból, hogy szüleik szinte kényszerítik őket a házasságra. Ez ellen demonstrált most egy koreai származású nő az Egyesült Államokban.
Ötvenszer ment férjhez egy ázsiai nőUgyanabban a ruhában ment férjhez 73 év különbséggel

Ötvenszer ment férjhez egy ázsiai nőA 39 éves Maria Yoon a hajadon ázsiai-amerikai nők szószólójaként az USA minden tagállamában kimondta az igent. Így szerette volna felhívni az emberek figyelmét az ázsiai lányok elnyomására. Az általa képviselt nők csoportjában még mindig jellemző, hogy akaratuk ellenére adják férjhez őket.

Az egyedülálló akcióhoz nem mindig sikerült igazi vőlegényt találni: Nebraskában egy hárommázsás bika lett Maria férje, Wisconsinban pedig egy ing. A menyasszony, annak ellenére, hogy ezek természetesen jelképes házasságkötések voltak, minden esküvőjét komolyan vette, és népviseletben vonult az anyakönyvvezető elé. Az ötvenediken szülei is részt vettek.

A demonstráló nő egyébként szeretne egyszer normális körülmények között is férjhez menni, bár elmondta, hogy nem dédelget illúziókat a házassággal kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top