Család

Új adásblokk 2–7 éves gyerekeknek

Elindul a Disney Junior, amely kimondottan az óvodás korúaknak szól, nem titkolt célja a játékos tanulás.
Új adásblokk 2-7 éves gyerekeknek Olvass tovább!
Meseterápia nem csak gyerekeknek

A Disney Junior a szülők javaslatai alapján készült és 2011 júniusában indul Magyarországon. Rajzfilmjei játékra és tanulásra ösztönzik a 2–7 éves gyerekeket, nagy hangsúlyt fektetve a kezdetleges matekra, a nyelvtanulásra, az egészséges életmódra, valamint a közösségi életre nevelésre és az érzelmi fejlődésre. A csatorna a gyerekkort ünnepli azzal, hogy nevetésre, éneklésre, táncra, és mindenekelőtt mókázásra buzdítja a kicsiket.

Már a programterv kidolgozásának korai szakaszától részt vett a folyamatban egy oktatási és gyermekfejlődési szakember, aki átnéz minden tervet és forgatókönyvet, mielőtt abból műsor készülne. Köszönhetően annak, hogy a szülőket is bevonták a munkába, a csatorna küldetése és valamennyi tartalma megkapta „anyu” jóváhagyását.

Új adásblokk 2-7 éves gyerekeknek

Beth Gardiner, a Disney Junior EMEA eredeti műsorkínálatért és fejlesztéséért felelős alelnöke elmondta: „Meghallgattuk a szülők gondolatait, aggályait, és ennek jegyében olyan műsorkínálatot dolgoztunk ki, amely biztosítja, hogy megfeleljünk az elvárásaiknak. A Playhouse Disney legjobb elemeit természetesen megtartjuk, ugyanakkor útjára indítunk olyan új műsorokat is, amelyek vélhetően elnyerik a már meglévő és hűséges nézőink tetszését.”

A Disney Junior programkínálatának része lesz a BAFTA-jelölést kapott1 „Dzsungelélet” második évada, amely 26 színpompás és interaktív epizódból áll; valamint ezután a Disney Junior lesz az otthona az olyan örök kedvenceknek, mint a „Mickey egér játszótere”, a „Dzsungelélet”, a „Manny mester” és az „Oso különleges ügynök”. Olyan vadonatúj sorozatok is megjelennek az adásblokkon belül majd, mint a „Jake” és a „Sohaország kalóza”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top