Család

Más évben, de ugyanabban az órában és percben született mindhárom gyermeke

A 31 éves Matt Rigby és párja, Lowry Dairsley mindhárom gyermeke 7.43-kor látta meg a napvilágot – ennek az esélye 300 millió az egyhez.
Más évben, de ugyanabban az órában és percben született mindhárom gyermeke Lehet szülni fájdalom nélkül? Most megtudhatod!

A pár most ünnepli mindhárom gyermekének születését. Ella 2005 októberében született reggel 7.43-kor. Evie 2007-ben, karácsonykor született, pontban 7.43-kor. Matt, az apuka ezt úgy ünnepelte, hogy egy tetoválást készíttetett a karjára: „Hét negyvenhárom” felirattal. A pár harmadik gyermeke múlt hét csütörtökön született. 7.41-kor már látszott a feje, és végül két perccel később látta meg a napvilágot.

Más évben, de ugyanabban az órában és percben született mindhárom gyermeke„Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok Harrisonnal, azon viccelődtünk, hogy milyen hihetetlen lenne, ha a harmadik is ugyanakkor születne. Amikor délután ötkor bekerültem a kórházba, teljesen megfeledkeztünk a dologról, csak a szülésre koncentráltam. Az első fájások reggel 6.30-kor kezdődtek és 7.41-kor jött el a szülés ideje. A szülésznő kérte, hogy várjak a következő fájásig, majd két perc múlva átnyújtotta a gyermekem.”

Matt hozzátette: „Éppen felnéztem az órára és láttam, hogy 7.43. Egyszerűen nem akartuk elhinni.” A lottószámai is ezek: hét, négy és három.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top