Család

Az első kismamáknak szóló alkalmazás

A Kismama magazin alkalmazása gyönyörű illusztrációkkal, praktikus, válogatott tartalmaival napról napra követi nyomon a várandós anya és a magzat fejlődését. Az alkalmazás az első állapotos kismamáknak szóló fejlesztés a magyar piacon.

Nincs még egy olyan fontos időszak, mint a babavárás. Ebben az időszakban a nők mindent szeretnénk tudni testük állapotáról, változásairól és a magzat fejlődéséről. Ebben nyújt nap mint nap segítséget a 9 hónap nevű alkalmazás.

– Örülünk, hogy az első Kismama-alkalmazásként egy ilyen nívós, látványos babaváró applikációval jelenhettünk meg – mondta Bálits Éva, a Kismama magazin főszerkesztője. – A program kiszámítja a szülés várható időpontját az utolsó ciklus első napja, a fogantatás napja vagy saját információ alapján. Így a kismama a terhesség alatt folyamatosan követheti a magzat és saját teste változásait, sőt az alkalmazásból az is megtudható, hogy hogyan néz ki a csöppség. Mindehhez mindennap más hasznos tippek, tanácsok olvashatóak a képernyőn.

A legfontosabb funkciók

Az első kismamáknak szóló alkalmazásA Naptárban látható, mekkorára nőtt a kis magzat, mennyire érett, mit érez, tapasztal. Emellett a női test változásairól is olvashat a majdani anyuka, és mindezt megoszthatja családtagjaival, ismerőseivel is.

Babanevek: A Magyarországon elfogadott keresztnevek mindegyike szerepel az alkalmazásban, külön a fiú és külön a lánynevek. A tíz-tíz legnépszerűbb nevet külön kiemelve is megjelenítjük.

Tippek: Az alkalmazásban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a várandósság idejére a táplálkozás, az életmód, a szex, az egészség és az orvosi vizsgálatok területéről. Elkészítettük azon legfontosabb dolgok listáját, amelyre az anyukának az újszülött érkezése után szüksége lehet.

Bevásárlólista: Hogy semmi se maradjon otthon a szülőszoba felé menet, egy nagyon okos bevásárlólista gyűjti össze az összes nélkülözhetetlen kelléket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top