Család

Tréning elvált apáknak

Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimistaklub  Elvált, apák, apuk, édesapák részére tréningsorozatot indít.


A tréningsorozat lényege, hogy az apák ne szakadhassanak el gyermeküktõl, s ne a nőgyűlölet, hanem a nyitottság legyen a fontos. Ehhez olyan már jól bevált módszereket alkalmazunk, melyet Optimista Tesztünk is mér. Megküzdés, önértékelés, közvetlen optimizmus. Nem csodára törekszünk, megelégszünk a lehetetlennel is! Hiszünk és bízunk abban, hogy némi törődéssel, megváltoztatható és pozitív irányba fordítható a kialakult negatív válási tendencia.


Soha ne add fel! Optimista szabályzatunk első pontja.


A tréning, pasztorál-pszichológus, pszichológus és gyámügyi szakemberek, bevonásával valósul meg, kezdetben Budapesten, majd a sikeres elindulást követően több helyen az országban. A szakemberek munkáját és tréning sikerét optimista aktivisták segítik.


• Jelentkezni rövid bemutatkozó levéllel itt lehet! » 

A levélben kérjük, jelezzék elérhetőségüket és a települést, ahol élnek valamint azt, hogy milyen változásnak örülnének, és ezért mit tesznek, tennének meg?


Az Optimistaklub aktivista munkájába bárki bekapcsolódhat, aki küld egy levelet az info@optimistaklub.hu címre. Ahogy a régi mondás tartja nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell, s ezért tenni, tenni kell!” Hogy hogyan akarjuk, és ezért mit teszünk meg, az RAJTUNK MÚLIK!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top