Család

Természetes gyógymódok

Áldott állapotban és gyermekágyas idõszakban csak néhány gyógynövény alkalmazása javasolt. Azoknak a kismamáknak, akik eddigi életükben gyakran használták õket, most érdemes figyelni a tiltásokra.

Amelyek alkalmazhatók, azok használatát pedig érdemes megtanulni, hiszen nagy segítségedre lehetnek. Ebben nyújt segítséget számodra Ráczné Simon Zsuzsa aki Debrecenben 11:00-14:00 között a Turmalin Egészségmegőrző és Rendezvényszervező Egyesület Amulett termében (Szent Anna u. 31.) Szent Anna u. 3.) személyre szabottan ad neked tanácsot arról, hogyan enyhítsd esetleges panaszaidat.

Szegeden a Kossuth Zsuzsanna Gimnázium és Egészségügyi Szakképző Iskola tornatermében 15 órai kezdettel Dr Takáts István arról tart előadást, hogyan alkalmazható a homeopátia a születés folyamatában, hisz kiemelkedő jelentősége van annak, hogy homeopátiás gyógyszereknek nincs mellékhatása, nincs kölcsönhatása sem egymással, sem a hagyományos gyógyszerekkel.


Felkészülés a szülésre


Budapesten a Padmajóga Stúdió Nagy termében (XIV. ker. Bánki Donát 62.) 11 órától Szender Nikoletta tart szülőpozíciós kismama jógát. Simontornyán a TEMI Fried Művelődési Házban (Petőfi Sándor u. 67. 10 terem) 10:00-13:00 között Vankó Beátától tanulhatsz orientális táncmeditációt, Pécsett a Tesz-Vesz Kuckóban (Szent Mór u. 5., 1. terem) pedig 10 órától a MODULE dúlái tartanak beszélgetéssel egybekötött filmvetítést a dúla szerepéről.


Vágni vagy nem vágni?


Szintén Szeged a Kossuth Zsuzsanna Gimnázium és Egészségügyi Szakképző Iskola tornatermében 11:00-12:00 között Sík Márta tart holisztikus szemlélettel előadást a gátmetszés elkerüléséért. A szakértő saját felméréseit ismerteti, melyben a gátmetszések gyakoriságát és esetleges sérüléseket vizsgálta az intézményesített rendszerben, illetve a nők a gátmetszéssel kapcsolatos tájékozottságát vizsgáló kutatási eredményeit is bemutatja a hallgatóságnak.


A család a központ


Budapesten az Aranyfénypont nevű helyen (Falk Miksa utca 28. III/2.) 16:30-18:30-ig Fülöp Bea Anyák című könyvének bemutatója kapcsán egy őszinte beszélgetésen is részt vehetsz az anyaságról és annak csodaszép és nehéz pillanatokról egyaránt.

Székesfehérvárott a Helyőrségi Klubban (Malom u. 3) 15:00-16:00 között Dr. Rubliczky Levente tart előadást, melyben bemutatja a Szt. György Korház családközpontú szülészetét, és az ottani alternatív lehetőségeket.
Isaszegen a Jókai Mór Nagyközségi Könyvtárban (Dózsa Gy. út 2 I. em.) 18:00-19:00-ig Dr. Kiss Katalin Generációs kapcsolataink hatása életünkre címmel tart előadást. A család egy olyan közösség, melyben az egyes generációk tudatosan vagy tudattalanul épülnek egymásra. A generációk bírják az elődök csoport-lelkiismeretét. Az előadáson arról is szó esik, hogy mi is ez, és hogyan befolyásolja életünket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top