Család

Zselények




Na ebből lesz aztán családi perpatvar! Mert ha a Zselények támadásba lendülnek, esetleg még hívják a Szökőnudlikat, hogynemondjam a Mamukás Gugyókat, akkor nekünk annyi!
Ezt a könyvet majd csak az a gyerek tudja elolvasni, aki kellőképpen határozott és megfelelő hangnemben, vagy megfeleleő módszerekkel ki tudja udvarolni, csellel megszerezni, ellponi, elorozni, idősebb szülője közeléből.

A Zselények ugyanis könnyfakasztóan mulatságos igazi szörnykönyv. Olyan lények gyűjtőhelyek, akik akár létezhetnek is, sőt. Azzal, hoyg egy könyv szereplőivé váltak bármikor, bárhonnan elénk huppanhatnak! Vigyázat arccal a Zselények felé!

Ricky Gervais fejében születtek meg az újabb Zselények és Rob Steen keze alól kerültek ki, ők a Zselénytan első legelkötelezettebb hívei.

A könyvben egyébként az a legjobb, hogy nincsen vége. Pontosabban egyszer csak elérünk az utolsó oldalra, de onnantól kezdve szabad az út, hogy mindenki elkezdhesse a saját szörnyeit, jártában-mentében megsimert lényeit rajzolni, színezni, körülírni és elnevezni!

Fordította: Tandori Dezső


• Ricky Gervais: Zselények   – Ab Ovo Kiadó 2005. –   1960,-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top