Család

Kis puncikönyv




“Micsoda? Milyen szavak vannak itt? Hát ez felháborító!” Ha ezeket gondolod magadban, akkor itt az idő, hogy ne csak a gyerekednek, de magadnak is megvedd a könyvet! Beszéljünk végre világosan, érthetően olyan dolgokról, amikről beszélnünk kell! Például arról, hogy te minek hívod? Hogy pontosan tudod-e, hogy ott lent, mi micsoda? Hogy milyen hiedelmek kapcsolódnak a menstruációhoz és hogy igazából mi a csuda az az erényöv és hogyan működik? Szóval ezekről és még sokkal több érdekes dologról szól a köny. Egyszerre okosan és vidáman, jópofa rajzokkal és könnyed hangnemben. Itt az idő, hogy a dolgok helyükre kerüljenek és végre ne pironkodjunk, hanem tudjuk és ismerjük!

A Kis puncikönyv elsősorban lányoknak szól, de nem árt, ha a fiad kezébe adod, hálás lesz érte majd a jövendőbeli menyed!

A könyv szerőpárosa korábban a Kis fütyikönyvet adta a kis olvasók kezébe,  a párjával is jól járnak az ifjú olvasók!

Dan Höjer könyvét Gunilla Kvarnström illusztrálta, a magyar fordítás Szappanos Gábor munkája, a magyar változat munkatársa Bácskai Júlia pszichológus.

• Kis puncikönyv    – PRESSKONTAKT Bt. 2004. – 1890,-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top