Család

Elsõ LAROUSSE enciklopédiám





A felfedezések korának egyik legfontosabb könyve lehet a gyermeked életében. A kisiskolás kor előtti, illetve az iskolát kezdő gyerek minden nap többet akar tudni. Többet önmagáról, többet a helyről ahol él, a természetről, az állatokról, az időjárásról, a Földről és az univerzumról. Néha a szülőket is nagy feladat elé állítják egy-egy kérdésükkel. Hogyan lehet egyszerűen, gyereknek szólóan, mégis pontosan megmagyarázni a fogantatást vagy éppen a barlangrajzokat. Ez a könyv mindenről szól. Kedves rajzokkal, ábrákkal, közérthetően, humorosan ad sok-sok iformációt gyerekeknek és szüleiknek. A különböző fejezetek egy-egy nagyobb témakört járnak körül, a könyv végén levő szómagyarázat pedig a szülők segítségére lehet.
És tudod miért fogja nagyon szeretni a gyereked ezt a könyvet? Mert “zárható”!Azaz kis tépőzáras füllel becsukhatja, ha éppen abbahagyta a lapozgatását.

• Első LAROUSSE enciklopédiám   – Officina junior – 3450,-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top