Család

Játszva tanulhat a gyermek

A gyermek úgy tanul, hogy játszik - ez a tanulás természet adta módja. Azokban a tanulási helyzetekben gyarapodik értelmileg, amelyek élvezetesek számára.





Amikor építő és összerakható játékokkal játszik, illesztgeti a kirakós játékot, dominózik, gyöngyöt fűz, egymás mellé teszi az egyforma színeket, formákat és anyagokat, olyan alapvető készségeket sajátít el, amelyek képessé teszik rá, hogy a későbbiekben írjon, olvasson és számoljon. A LEGO játékok éppen ezt a célt szolgálják, olyan játékok ezek, amelyek a gyermeki képzelőerőt, kreativitást helyezik előtérbe, és hagyják a gyermeket kibontakozni.


Nézd meg a fotópályázatunkat!»






A LEGO termékeken belül a LEGO DUPLO termékcsaládot 0-6 éves korig ajánljuk. A DUPLO termékek sajátossága, hogy az apró kezek számára könnyebben kezelhető nagy építőelemekből és figurákból áll, de sokan nem tudják – pedig ez egy nagyon fontos és egyedi tulajdonság -, hogy a Duplo elemek tetszés szerint kombinálhatók a LEGO System (hagyományos LEGO kocka) és LEGO Quatro darabjaival is. A DUPLO kategórián belül több téma köré csoportosulnak a termékek, úgymint a DUPLO Farm, DUPLO Repülőtér, és a DUPLO Kastély. A játékok csomagolása is segít eligazodni a vásárlásnál, hiszen a zöld színvilág a DUPLO Farm, amely fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott, a kék csomagolás a 3-6 év közötti kisfiúknak tervezett DUPLO Repülőteret tartalmazza.







A DUPLO Repülőtér csomaggal a kicsi betekintést nyerhet egy valódi repülőtér nyüzsgő életébe. Mind a kapitány, mind az irányítótoronyban dolgozók szerepébe beleképzelheti magát, döntéseket hozhat, amelyek befolyásolják a reptér működését.


Nézd meg a kisfilmet!» 












A Farmon, ehhez hasonlóan, szintén egy egész kis rendszert kell „működtetniük”, gondoskodniuk kell az állatokról, a „vetésről”, „aratásról”, hiszen a farmon az élet soha nem állhat meg, rengeteg tennivaló van a ház körül és földeken.

Játszunk együtt!»









A DUPLO Kastély sokkal inkább a szerepek játékát, fantáziavilágot hívja elő, hiszen a lovagkorba viszi a gyermeket, ahol igazi mesés kalandokat élhetnek át. A Jó Lovag szerepében a Fegyverhordozó segítségével meg kell védelmezni az Erődöt a gonosz Sárkány Lovagtól. Szemfülesnek kell lenni, hiszen az ellenség könnyen megbújhat a titkos rejtekajtók mögött.

A kastély varázsa!»




Mindhárom termék kiváló karácsonyi ajándék, megmozgatja a gyermek fantáziáját, aki ezáltal belelát olyan élethelyzetekbe, amelyekkel később nap mint nap találkozik – és emellett szórakozik, játszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top