Család

Homályos nyomok

Egy gügye magánnyomozó és tizenhárom éves öccse kalandjai kacagtató tálalásban. Ráadásul rövid, egy lélegzetre elolvasható történetek formájában.

A könyv írója Anthony Horowitz. Ismerős a neve? Bizony, ő volt az, aki az Agatha Christie-regényekből forgatókönyvet készített a Poirot-sorozat számára. Már csak ebből is sejthetjük vonzódását a krimikhez.

A Diamond-testvérek nem sokban hasonlítanak egymásra. Tim valóban gügye, öccse viszont a maga kamasz módján igencsak csavaros eszű és életrevaló. Erre a két tulajdonságra szükség is van, különösen, hogy a kötetben először egy párizsi banda támad rájuk majd egy orosz vándorcirkusszal keverednek kalandokba végül pedig egy skót kastély foglyai lesznek, ahol lépten-nyomon hullanak a vendégek.

Hogy ezek véres történetek ifjúsági regények számára? Dehogyis! Vicces, szórakoztató, kalandos! Jó olvasmány, keresd a többi kötetet is!

Anthony Horowitz: Homályos nyomok
Animus Kiadó», Tini Krimik Sorozat
1890 Ft 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top