Család

Felhívás minden babának és családnak!

Emlékszel még, hogy milyen a világ babaszemmel?Akik részt vettek július 10-én Balatonlellén „A világ babaszemmel” családi rendezvényen, újra átélhették.

Akik pedig nem, azok a most zajló Pampers-Tesco Road-Show alkalmával megtapasztalhatják.

A Pampers Európát bejáró, nagy népszerűségnek örvendő óriás sátra a Pampers Tesco Road-Show keretében Budapesten több helyszínen, és számos vidéki nagyvárosban is felállításra kerül. Az egyedülálló sátor nem véletlenül kapta a „Pampers Élménysátor” elnevezést, hiszen a sátorban a szülők és felnőttek kipróbálhatják, átélhetik, hogy a babák milyennek látják a környező világot, hogyan „küzdenek” az őket körülvevő „óriás” tárgyakkal, bútorokkal – tehát megtapasztalhatják, milyen is a világ babaszemmel.

A Pampers által indított kampány célja, hogy felhívja a szülők figyelmét a kisbabák fejlődési szakaszaira, a szakaszokból adódó életkori, élettani különbözőségekre.


A Pampers Tesco Road-Show alkalmával a „Pampers Élménysátor” nyújtotta interaktív játékok kipróbálása mellett a látogatóknak alkalma lesz a babákkal kapcsolatos kérdéseiket megbeszélni a sátrat kísérő védőnőkkel.

A Pampers-Tesco Road-Show állomásai:

Budapest:
2005. augusztus 4–7., Budaörs
2005. augusztus 11–14., Fogarasi út

Tesco vidék:
2005. augusztus 18–21., Miskolc
2005. augusztus 25–28., Nyíregyháza
2005. szeptember 1–4., Debrecen
2005. szeptember 8–11., Szeged
2005. szeptember 15–18., Kecskemét
2005. szeptember 22–25., Székesfehérvár
2005. szeptember 29. – október 2., Pécs


Tesco

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top