nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Csajos Bajok
Váratlan szex balesetek, amire nem is számítanál

Váratlan szex balesetek, amire nem is számítanál

A szexuális balesetek általában olyankor következnek be, amikor az ember egyáltalán nem számít rájuk. A férfiak a pénisztöréstől félnek, a nők a hüvelygörcstől. Ezért nemcsak az intim fertőzésre érdemes figyelni, ha megelőzésről is beszélni kell.
NLCafé
f Ajánlom

Az intim együttlétek nemcsak az élet apró örömeit adják, hanem minden szerelmi kapcsolat alapját is. Ódákat lehetne zengeni arról, hogy mennyire fontos a szexualitás és hogy nemcsak a testnek, hanem a léleknek is szüksége van a meghitt pillanatokra és a kielégülésre. Ám sajnos ahogyan számtalan dologban, a szexben is adódhatnak olyan váratlan helyzetek, amelyek bizony nem hogy kellemetlenek, hanem egyenesen ijesztőek is. Olyan szex balesetekről írunk, amelyek bármikor előfordulhatnak.

A legrosszabb rémálmodban sem gondolnád, hogy mennyire fájdalmas érzés a hüvelygörcs. Ugyan elsőre lehet, hogy meglepő, de a stressz az, ami kiválthatja. Na meg az ijedtség. Nem véletlen, hogy azokban a helyzetekben, amikor váratlanul rányitnak az éppen szerelmeskedőkre, bizony könnyen hüvelygörcsöt kaphatnak a nők. Ilyenkor az is előfordul, hogy annyira megfeszülnek a hüvelyizmok, hogy a férfiakat is foglyul ejtik a partnereik. Jó esetben hamar ernyedni kezdenek az izmok, már ha a nő megnyugszik. De ha ez nem történik meg, orvoshoz kell fordulni. A doktorok fel vannak készülni az ilyen helyzetekre, ugyanis gyakrabban előfordulnak, mint gondolnánk.

Amikor az szexet a párok szeretnék valami újítással feldobni, a legkevésbé sem gondolnak arra, hogy bizony akár rossz vége is lehet a nyitásnak. Bár jó esetben nem következik be allergiás reakció, ám akadnak helyzetek, amikor például egy új összetételű síkosítóra rosszul reagál a szervezet. Van, hogy csak helyi kellemetlenségek alakulnak ki, de adott esetben az egész testet érintő reakcióhullám is ketté törheti a pásztorórát. Ezért ha izgalmakat kerestek, olyan cuccokat válasszatok hozzá, amelynek megnéztétek az összetevőit. Különben előfordulhat, hogy az ügyeleten köttök ki.

Váratlan szex balesetek, amire nem is számítanál

A pasik szerint az egyik legfélelmetesebb dolog a világon a pénisztörés. Sokan lelki füleikkel még akkor is hallják a borzongató reccsenést, ha soha életükben még a közelében sem voltak olyan helyzetnek, ami így végződhetett volna. Ám vannak, akiknek ez nemcsak rémálom, hanem sajnos valóság. A szexuális extázis hevében ugyanis megtörténhet, hogy megsérül a nemi szerv lágy része. Törésről ugyan nem beszélhetünk, mert nincs benne csont, de a probléma olyan komoly, hogy azonnal orvoshoz kell vele fordulni, mivel a sérülés a húgycsövet is érintheti.

Megosztás Facebookon