Csajos Bajok

10 extrém nyári szexhelyszín

Neked mi jut eszedbe a forró nyári éjszakákról? Na és a romantikus kirándulásokról, amit a szerelmeddel töltöttél? Valószínű, hogy nemcsak a meghitt boldogság, nemcsak a buli, hanem a fesztelen együttlétek is.

Ha nem is élte át mindenki, azért a legtöbbeknek eszébe jutott már legalább egyszer, hogy milyen jó lehet egy-egy pásztorórát a természet lágy ölén tölteni, kettesben, adózva a testi élvezeteknek. Bár természetesen arról sem szabad elfelejtkezni, hogy a közszeméremsértést büntetik, azért tudjuk, hogy vannak, akik nem buknak le. Összeszedtünk néhány izgalmas helyszínt, amelyek méltán ihletik meg a szerelmespárokat.

Mikor sátoroztál utoljára? Ha nem mostanában, akkor itt az ideje, hogy belevágjatok a lecsóba és kizökkenjetek a hétköznapokból. Egy izgalmas sátorozás sok új élményt hozhat azoknak is, akik szemérmesebbek annál, hogy a természetben találjanak egymásra.

Láttad már, amikor a hold fénye hidat formál a tó vizére és úgy táncolnak az apró hullámok, hogy azt érzed, az éjszaka soha nem érhet véget? Na ezt szorozd meg ezerrel, ha a párod karjaiban éled meg a varázslatot.

Hogy mennyire csodás a tóparti romantika, ahhoz kétség sem férhet. Ám hidd el, lehet még fokozni a fokozhatatlant: a tengerparti összebújás örök élmény. Mondd, hogy igaz. Úgysem hisszük…

Van, hogy árnyat, na meg rejteket adó erdőben találsz a kedvesedre. A természet lágy ölén valóban feltöltődik a lélek és test, így vagy úgy…

Azok a szerencsések, akik olyan lakásban laknak, amelyiknek van erkélye, biztosan sokat tudnának mesélni arról, hogyan lehet kihasználni a terasz adta nyugalmat.

Ha nyár, akkor fesztivál! Ha van párod és nemcsak a koncertek vonzanak, biztos, hogy felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a nagy bulik alkalmával.

10 extrém nyári szexhelyszín

Szeretsz sétálni a szép nyári estéken a parkban? Csak ti ketten, meg a csillagok az égen. Ígéretes és izgalmas. De ha csak szerelmesen összebújtok és turbékoltok, az is csodás!

Akik kertes házban laknak, jól tudják, hogy tavasztól őszig mennyi örömet lelhetünk a kertünkben. Főleg, ha elég magasak a kerítéseink és a kutya sem látja, mikor mit művelünk.

A hegycsúcsok szerelmesei tudják, hogy egy-egy túra alkalmával bizony előfordul, hogy eltéved az ember. De az is megtörténhet, hogy a kilátók tetején tör ránk az összebújhatnék. Olyan helyeken, hol a madár sem jár, bizony jócskán belefér a pásztoróra.

Amikor úton vagy, szoktál gyönyörködni a végtelen mezőkben és az itt-ott felbukkanó, izgalmas szalmabálákban, esetleg szénakazlakban? Vajon már megmozgatták a fantáziád? Ha még nem, ideje elgondolni rajtuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top