Csajos Bajok

Hüvelygomba vagy bakteriális fertőzés?

Egy nő sem szeretné, hogy beárnyékolja a jókedvét egy hüvelyi fertőzés. Nem elég, hogy ez egy nagyon kellemetlen állapot, de sokszor bizonytalan is lehetsz abban, hogy mivel is állszszemben, bakteriális fertőzés vagy éppen hüvelygomba okozza a kellemetlen tüneteket.

Bár mind a két fertőzés nagyon gyakori, mégis két teljesen különböző problémáról beszélhetünk, így eltérő módon kell kezelni őket. Ugyanakkor gyakoriságuk ellenére sem mindenki ismeri őket, és nem is mindig könnyű beazonosítani. A nem megfelelő kezelés pedig meghosszabbíthatja a fertőzés okozta kellemetlen időszakot. Szerencsére van megoldás, ami segíthet a diagnózisban, és így a biztosabb kezelés kiválasztásában.

Hüvelygomba vagy bakteriális fertőzés?

A Canestest egy új termék a Bayertől, amely segít megállapítani, hogy gombás vagy bakteriális intim fertőzésed van. A tesztpálca 10 mp-en belül jelzi az eredményt, amelyet összevetve a tünetekkel, segít a diagnózis megállapításában és a megfelelő kezelés kiválasztásában.

Ne feledd azonban, hogy a tesztelés nem helyettesíti a szakemberrel való konzultációt; ha bizonytalan vagy, fordulj orvoshoz!

Gombás fertőzés esetén fordulj gyógyszerészedhez vagy orvosodhoz és vedd fontolóra vény nélkül kapható hüvelygomba elleni készítmény alkalmazását.

Bakteriális vaginózis esetén a Canesbalance nyújthat megoldást. Ez a hüvelygél három előnyös hatás révén enyhíti a kínzó tüneteket: hatékonyan enyhíti a kellemetlen szagú és rendellenes hüvelyfolyást, gátolja a káros baktériumok szaporodását, illetve elősegíti a jótékony baktériumok szaporodását a természetes hüvelyi környezet helyreállítása érdekében. Használata egyszerű, a higiénikus és könnyen kezelhető tubusos applikátornak köszönhetően. A Canesbalance hüvelygél biztonságosságát és hatásosságát klinikai vizsgálatok igazolták.

 

 

A Canestest gyógyászati segédeszköz.

A Canesbalance gyógyászati segédeszköz.

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50. L.HU.MKT.CC.10.08.2017.1266

 

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top