Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Boci cikkek

Tiszta apja!

A bulvárlapok oldalairól szinte kicsordulnak a szép színésznőket és hasonmás lányaikat bemutató és összehasonlító fotók. Ezúttal mi a híres apákra koncentráltunk, akikre utódaik elképesztően hasonlítanak – akár fiúkról, akár lányokról legyen szó.

John Legend és a kis Luna

Az amerikai énekes az egyik leggyönyörűbb szupermodellel, Chrissy Teigennel alapított családot, akivel első közös gyermekük, Luna egy évvel ezelőtt született. A sztárpár kisbabája John Legend miniatűr mása, amit a rajongók nem is mulasztanak el mindig hangsúlyozni a híresség közösségi profilján megosztott fotók kapcsán.

Fotó: Stephen Brashear/Getty Images

Jay-Z és Blue Ivy

Az apja lánya szektor kortárs felhozatalában szerepel a Blue Ivy is. Beyoncé elsőszülött kislánya a hip-hop ikonra ütött, nem vitás, amire az énekes állítólag nagyon büszke is. Kíváncsian várjuk, hogy a ötéves nagylány nemrég született ikertestvérei a híres mamára hasonlítanak vagy ők is a papára.

Fotó: Christopher Polk/Getty Images for NARAS

Steven Tyler és Liv Tyler

A színésznő a legjobb példa arra, hogy nem feltétlenül hátrány, ha egy nő az apa vonásait örököli. Steven Tylert a legtöbb rajongó a zenéje, és a szexuális kisugárzása, nem pedig a szépsége miatt imádja. Mégis, a rocker apa le sem tagadhatná, hogy ő a meseszép, ma már háromgyermekes Liv édesapja.

Fotó: Gilbert Carrasquillo/FilmMagic

Tom Hanks és Colin Hanks
Tom Hanks sarja, Colin már „nagyfiú”, az évek múlásával pedig egyre inkább kibontakozik, hogy a szintén színész, 39 éves „trónörökös” vonásai mennyire hasonlóak édesapjáéhoz. Bár ritkán mutatkoznak nyilvánosan együtt, olyankor rendszeresen megörökítik a fotósok, hogy az apa-fia páros külsejét tekintve mennyire egyivású.

Fotó: Stephen Lovekin/Getty Images

Usher, Usher Raymond V és Naviyd Raymond

Az énekes nem egy, hanem két hasonmással is büszkélkedhet szűkebb családján belül. Usher híresen jó apa, de legalább ennyire szembetűnő esetében, hogy két kisfia az ő génjeit örökölte. A srácok mosolya, szája, szeme az apjuké, nincs is mit ragozni ezen: olyanok, mint három tojás.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Vilmos herceg és kisfia György

A világ talán leghíresebb apa-fia párosa, akikről ráadásul rengeteg összehasonlító fotó is napvilágot látott már. A brit Vilmos herceg elsőszülöttje a paparazzók egyik első számú kedvence, aki mindig tartogat valami meglepetést, és nem rest apjától örökölt, jellegzetes vonásait bármikor fintorba vágni vagy éppen egy angyali mosollyal megajándékozni népes rajongótáborát.

Címlap

top