Becsengettek cikkek

Az ország kedvenc általános iskolai osztálya: Megvan a 10 döntős!

Több mint 100 osztály jelentkezett az NLCafé Keressük az ország kedvenc általános iskolai osztályát! felhívására. A jelölés már lezárult, olvassátok el, melyek a következő lépések!

Itt a szerkesztőségben mindig nagyon izgulunk, amikor elindítunk egy felhívást. Nagyon izgalmas, amikor befut az első levél, és aztán szép sorban a többi. Köszönjük osztályfőnökök, szülők és hálás osztálytársak, hogy leültetek és megosztottátok velünk az osztályotok szívmelengető, megható vagy kedves történeteit!

Szavazzatok majd az ország kedvenc általános iskolai osztályára!

Nagyon nehéz dolgunk volt itt az NLCafé szerkesztőségében, hogy a több mint 100 osztályból kiválasszuk azt a tíz osztályt, akiket bemutatunk. Február 27-ig küldhettétek a jelentkezéseket, most szerkesztőségünk megkeresi a kiválasztott iskolákat, és március 13-án egyszerre ismerhetitek majd meg a kedvenc általános iskolai osztályokat az NLCafén.

Az ország kedvenc osztálya:

Nagyon jó érzés volt látni a jelentkező levelekből, hogy mennyi jószívű, egymást segítő, egymással törődő osztály van. Ebben a cikkben most nem akarunk senkit kiemelni, majd figyeljétek a határidőket és az osztályokat bemutató cikkeket, hogy ti is megismerhessétek ezeket a zseniális kisgyerekeket és tanáraikat!

Még egyszer a menetrend:

  • Március 13-án indul a szavazás: a 10 osztályt egyszerre ismerheted meg.
  • Március 24-ig lehet szavazni a kedvencedre.
  • A győztest pedig március 27-én hirdetjük ki.
A nyeremény: nettó 250 000 forint értékű osztálykirándulás-támogatás.
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top