Bármikor jöhetsz! cikkek
Szponzorált tartalom

Azt hitte, a vesekövét kell kiműteni, végül gyereket szült a 45 éves nő

Vesekő gyanújával ment kórházba a nő, majd szült egy gyereket.

A 45 éves Beth Clay október elején hasi fájdalmai miatt ment be a kórházba. A nő azt gondolta, veseköve van, de a sürgősségire beérve nagy hitetlenkedése ellenére kiderült: nemcsak hogy gyereket vár, de mindjárt meg is szüli.

Clay-t sokkolta a hír, de nagyon örült neki. A nő és férje, Scott már két felnőtt gyerek szülei, és soha nem gondolták, hogy születik még egy babájuk. 

Forrás: KTLA News

„Azt gondoltam, hogy ez nem lehet igaz. Ez valami fikció, sosem történhet meg. Csak tudnád, ha egy gyerek van a hasadban. De mégis létezik ilyen, itt a bizonyíték.”

A nőnek azért sem tűnhetett fel talán terhessége, mert az elmúlt hónapokban nagyon szigorú diétát követett, aminek következtében majdnem hét kilót fogyott, és az orvos is veseproblémákra gyanakodott kezdetben.

A kis Liam szerencsére tökéletesen egészséges, ahogy édesanyja is, és már otthon élvezik egymás társaságát. Reméljük, több meglepetés nem vár a szülőkre!

Forrás: KTLA News

Cafemom

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top