nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Bármikor jöhetsz! cikkek
A kislányra bízták, hogy elárulja a családtagoknak újszülött testvére nemét – nem sikerült

A kislányra bízták, hogy elárulja a családtagoknak újszülött testvére nemét – nem sikerült

A pár lányukra bízta a feladatot, hogy a család többi tagjának elárulja újdonsült testvére nemé, de nem pont úgy sült el, ahogy tervezték.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egyes párok, amint csak lehet, rögtön tudni akarják születendő gyermekük nemét, de vannak olyanok is, akik csak a szülésnél szeretnének rájönni. Így volt ez azzal a szülő párossal is, akik második gyermeküket várták, és elsőszülöttükre bízták a feladatot, hogy ő fedje fel újszülött testvére nemét a családtagok előtt. A kislány nagy bejelentéséről videó is készült, amiben jó látható, hogy teljesen zavarban van a gyerek, valószínűleg még fel van spannolva a történtektől, ezért csak izgatottan szaladgál a kórház várójában.

Miután sokadszorra kérdezik a családtagok, mi a neme a babának, és már az apa is noszogatja a kislányt, fiú vagy lány testtvére született-e, a gyerek végül kiböki, hogy fiú. A kijelentésre többen is felkiáltanak örömükben a családból, mikor az apa megszólal: “Nem. Kislány.” Na, erre már mindenki röhögőgörcsben tör ki, hogy átverte őket a lány, aki azért még bizonygatja, hogy kisöccse született. Mi elég jót szórakoztunk a videón újra és újra.

A helyes bejelentésről készült videót itt lehet megnézni: Little Things

Megosztás Facebookon