Bármikor jöhetsz! cikkek

Itt tartanak egy évvel később az egyszerre teherbe esett ikrek

Úgy volt, hogy tíz nap különbséggel fognak szülni az egyszerre teherbe esett ikrek, de végül a sors úgy hozta, hogy csupán 15 perc különbséggel hozták világra babáikat.

Eleve különös, hogy egy ikerpár nagyjából ugyanakkor essen teherbe, de valami még furcsább történt Corey Struve Talbottal és Katie Struve Morgannel. Az ikernővéreket először tíz nap különbséggel írták ki szülésre, végül azonban úgy alakult, hogy ahogy egyiküknél beindult a vajúdás, ugyanakkor a másikuknál is megkezdődött. Végül alig 15 perc különbséggel hozták világra babáikat!

A terhesség idején csináltak néhány szuper közös babavárós fotót, és természetesen a szülés után egy évvel sem hagyták ki a lehetőséget, hogy lőjenek pár cuki képet. Vicces módon egyébként nemcsak az anyukák között elképesztő a nyilvánvaló hasonlóság, hanem a tündéri babák között is! Még az is lehetséges, hogy pár év múlva a kis Indie és Ryatt is egyszerre kerül majd a szülőszobába!

 

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top