nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Bármikor jöhetsz! cikkek
Így reagált az anya, mikor meglátta újszülött szivárványgyermekét

Így reagált az anya, mikor meglátta újszülött szivárványgyermekét

Három vetélés után szülte meg gyermekét az anya.
NLCafé
f Ajánlom

Laura Fifield fotós rengeteg szivárványgyerek születését dokumentálta, és mindannyiról azt állítja, különlegesek voltak. Egy, a közelmúltban történt szülésről egészen kiemelkedő fotósorozatot készített.

Forrás: Laura Fifield

A szivárványbabák azok a gyerekek, akikkel vetélés vagy gyerekük elvesztése után esik teherbe az anyuka. Ezek a csöppségek reményt adnak egy boldog újrakezdésre, akár az eső után előbukkanó szivárvány, innen az elnevezésük.

Forrás: Laura Fifield

Miután elvesztette a harmadik gyermekét, Lila és férje, Tim megsemmisült. Miután a nő ismét teherbe esett a veszteség után, férjével mindketten izgatottan és idegesen várták a fejleményeket. A kicsivel minden rendben ment, időben és egészségesen született meg.

Forrás: Laura Fifield

„Egy évvel a veszteség megtapasztalása után mindannyiunk legdrágább ajándékát tartottam a kezemben, a mi kis szivárványbabánkat, Audrey Joyt.”

Forás: Laura Fifield

A Fifield által a szülésről készített fotók valóban csodálatosak. A fájdalom, a szomorúság és az öröm keverednek a nő arcán, ahogy először magához öleli babáját. Megható és szívszorító pillanatok, amitől kicsit zavarba is jövünk, amiért ha közvetetten is, de mi is részesei lehetünk.

További meghatók képek a szülésről: Popsugar

Szponzorált tartalom
Megosztás Facebookon