Bármikor jöhetsz! cikkek

8 dolog, amit senki nem mondott el neked a terhességről

A terhesség kilenc hónapja alatt rengeteg elképesztő és sokszor furcsa dolog történik egy nő testével, de ezekről gyakran még azok sem tudnak, akik átélik!

Különös álmok

A hormonok hatására a terhes nők gyakran számolnak be kimondottan élénk, realisztikus álmokról, amik ráadásul sokszor szexuális tartalmúak!

Szépséges szeplők

A terhesség alatt kialakulhatnak szeplők is, szóval ha mindig is ezekre a bájos pöttyökre vágytál, kezdj el imádkozni már az első trimesztertől.

A kívánalmak nem következetesek…

Mondjuk pizzát akarsz. Vagy spagettit. Vagy mégis inkább egy mozzarellás pizzát… Ja nem, tulajdonképpen mindkettő láttán elfog a hányinger.

Nyáltúltengés

Oké, ez elég furcsa, de tényleg így van: senki sem tudja, miért termelődik több nyál a terhesség alatt, de állítólag gyakrabban előfordul azoknál a nőknél, akik gyomorégéstől is szenvednek.

Előfordulhat, hogy rémesen fázol…

Különösen az első trimeszter idején fordulhat elő a látszólag indokolatlan fázás.

…és hogy pokolian meleged van

Azok a szemét hormonok! Ráadásul még az izzadás is fokozódhat.

Rakoncátlan lábak

A terhesség ideje alatt kifejezetten gyakori a nyugtalan láb szindróma, ez a furcsa érzés, mikor este, lefekvéskor különös késztetést érezzünk rá, hogy megmozgassunk lábainkat.

Amikor mindenki meg akarja fogni a hasad…

…az idegesítő. Először még kedves, aztán tényleg rémesen idegesítő.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top