Bármikor jöhetsz! cikkek
Szponzorált tartalom

Így reagált az anya, mikor meglátta újszülött szivárványgyermekét

Három vetélés után szülte meg gyermekét az anya.

Laura Fifield fotós rengeteg szivárványgyerek születését dokumentálta, és mindannyiról azt állítja, különlegesek voltak. Egy, a közelmúltban történt szülésről egészen kiemelkedő fotósorozatot készített.

Forrás: Laura Fifield

A szivárványbabák azok a gyerekek, akikkel vetélés vagy gyerekük elvesztése után esik teherbe az anyuka. Ezek a csöppségek reményt adnak egy boldog újrakezdésre, akár az eső után előbukkanó szivárvány, innen az elnevezésük.

Forrás: Laura Fifield

Miután elvesztette a harmadik gyermekét, Lila és férje, Tim megsemmisült. Miután a nő ismét teherbe esett a veszteség után, férjével mindketten izgatottan és idegesen várták a fejleményeket. A kicsivel minden rendben ment, időben és egészségesen született meg.

Forrás: Laura Fifield

„Egy évvel a veszteség megtapasztalása után mindannyiunk legdrágább ajándékát tartottam a kezemben, a mi kis szivárványbabánkat, Audrey Joyt.”

Forás: Laura Fifield

A Fifield által a szülésről készített fotók valóban csodálatosak. A fájdalom, a szomorúság és az öröm keverednek a nő arcán, ahogy először magához öleli babáját. Megható és szívszorító pillanatok, amitől kicsit zavarba is jövünk, amiért ha közvetetten is, de mi is részesei lehetünk.

További meghatók képek a szülésről: Popsugar

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top