Bármikor jöhetsz! cikkek

Segítség nélkül, saját konyhájában szülte meg gyermekét az anya

Első gyermeke születése talán még emlékezetesebb lesz az anyának, mint többi társának.

Az ohiói, 28 éves Tasha Wilburn szülése akár filmbe illő is lehetne, olyan elképesztő. A nő egy héttel ezelőtt úgy érezte, megindult a szülés, bár még 6 hét volt babája születéséig. Tasha egyedül volt otthon, férje dolgozott, így a nőnek egyedül kellett gyorsan intézkednie. Nem is tétovázott sokat, a telefonhoz rohant, hogy hívja a mentőket, amikor valami furát érzett a hasa alatt. Odanyúlt, és döbbenten jött rá, hogy a gyereke fejét fogja, amely akkorra már kikandikált a testéből. 

Innentől kezdve minden nagyon gyorsan történt, végül Tasha egyes egyedül adott életét gyermekének, a mentők csak később értek oda. Mindenki teljesen le volt sokkolódva, hogy a gyerek már megszületett, de Tashát anyai ösztönei valószínűleg elképesztő erősen vitték előre abban, mit és hogyan csináljon. 

Forrás: Little Things

„Csak azt tettem, amit tennem kellett, azt hiszem. Nem tudom, mi történt. Ez az első gyerekem,  sosem jártam terhesórákra, úgyhogy azt sem tudtam, mire számítsak.”

Baba és mama szerencsére csodásan vannak, a kicsi hihetetlenül édes, mi pedig még mindig csak ámulunk a történteken.

A videóhoz katt ide: Little Things

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top