Baba

20 dolog, amit a totyogók szeretnének karácsonyra

A totyogók világa különös világ. Nem érdekli őket a csilliárdokat érő zenélős játék, de a dobozért és a csomagolásért oda meg vissza vannak. Meg még mi minden másért, amire nem is gondolnánk, hogy örülnének neki a fa alatt.

Az én kis egyéves totyogóm például attól boldog, ha egy csomó üres pillepalackkal kerülhet egy légtérbe, és lelkesen ütheti velük a földet. Amikor pedig a nagyok voltak kétéves totyogók, akkor ők kifejezetten az ajándékzacskókat preferálták a karácsonyfa alatt, és mit sem törődtek a bennük lévő játékokkal. Vagyis úgy öt percig talán érdekelte őket a zacskók tartalma, aztán egy sarokban kötöttek ki a játékok, és a csomagolással játszottak egész karácsony este. Úgyhogy a totyogóknak talán rossz hírük van a hisztik miatt, de ha ünnepekre kerül a sor, akkor végtelenül egyszerű a dolgunk, ha boldoggá akarjuk tenni őket.

20 dolog, amit a totyogók szeretnének karácsonyra

Ezzel a 20 dologgal boldoggá teheted a totyogódat karácsonykor:

1. Tíz perc egyedül egy guriga vécépapírral.

2. A telefonod (nem egy műanyag telefonutánzat, mert nem dőlnek be az ilyen trükköknek).

3. Egy marék kutya- vagy macskakaja (vagyis arra hasonlító babakeksz természetesen, de élethű legyen ám).

4. Egy póló, amin a kedvenc rajzfilmhősük van. Nem az. Nem is az. Na tessék, még ezt sem tudjuk eltalálni korrekt módon.

5. Valami ölelgethető.

6. Egy játék, amihez 6 elem kell, nincs rajta OFF gomb, és végtelenül könnyű átesni rajta éjszaka, amikor kibotorkálunk vécére, amitől maximális hangerőn felharsan minden hangeffektje.

7. Az a félig megrágott, pépes banán, amit kidobtál előző nap, mert azt hitted, már nem kéri, de másnap csak azt akarta megenni.

8. Bármi, amit a testvére tart abban a pillanatban a kezében.

9. Ha felveszed az öledbe.

10. Egy óriási üres kartondoboz.

11. Nagymama.

12. Az esküvői vázád, amit a legmagasabb polcon tartasz, mint az utolsó szép holmit a lakásban.

13. Világítós cipő.

14. Buborékfújó.

15. A macska, ha elég ideig marad nyugton, hogy megölelhesse.

16. Egy esély, hogy felmászhasson a karácsonyfára.

17. 52 darab különböző színű gumicukor.

18. Üdítőital, de csakis a piros pohárban.

19. Egy teljes körű belépési engedély a szülők ágyába.

20. Húzhassa fel a kabátján a cipzárt, csatolhassa be az autósülésben a szíjat, csukhassa be az ajtót, kapcsolhassa le a villanyt egyedül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top