Baba

Egy anya őszinte és vicces vallomása a terhesség alatti szexről

Vannak anyukák, akik szexinek érzik magukat terhesség alatt, míg másoknak ez az időszak nem a szex felé tereli a gondolataikat. Mel Watts megosztotta Facebookon nagyon vicces véleményét a terhességi alatti szexről.

Csodálatos dolog magunkban hordozni egy emberi lényt, de azért nem épp kihívásoktól mentes időszak a terhesség. A kihívások között pedig ott leselkedik a szexualitás is, amire hatással van bizony az, hogy kényelmetlenül érezzük magunkat, és nehezünkre eshet hangulatba jönni. Mel Watts a negyedik gyermekével várandós, posztjában pedig egy a hasáról készült fotó kíséretében mesélt a saját érzéseiről a szexről.

“Terhesen az intimitás: teljesen rendben van, ha nem vagy oda a szexért. Vannak olyan nők, akik terhesség alatt szexualitásuk teljében vannak, és vannak olyanok, mint én.

Próbálkozunk, tényleg azt gondolom, hogy mindent beleadunk. Tudom, hogyan kerültem ebbe a helyzetbe, és megígértem magamnak, hogy most máshogy lesz. Magamhoz ölelem. Menni fog. Imádom a férjemet. Én leszek a legszuperebb szexistennő a terhesség alatt. Nos, ehhez képest most itt vagyok. Egy partra vetett bálna. Izzadok. Betétet hordok – na nem azért, mert olyan fajta nedvességem lenne. Kiütéses a hasam a nyúló bőrömtől. Nehezen lélegzem. Tele vagyok 10 ujjal és 10 lábujjal, meg még mindenféle testrészekkel.

És a férjem még így is boldogan mondja rám, hogy szép és szexi vagyok. Mi baja van ennek az embernek? A legrosszabb formámban vagyok. Szivárgok, bűzlök, morgok és egyre csak növök. Szőrös vagyok, és esküszöm, több izzadságot találna a melleim alatt, mint amennyit ő kiereszt a testéből a legmelegebb nyári napon. És mégis engem akar. Lehet, hogy ő is olyan, akinek az ilyen szituáció az aberrációja? Vagy talán a férjem csak egy csodálatos, törődő rajongóm, aki rettenetesen hazudik a túlérzékeny, feszült, terhes feleségének. Mindegy melyik, megtartom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top