Baba

Nyaralás a légutaknak (X)

Ha kinézünk az ablakon csupa szürkeséget, ködöt, esőt, és latyakot látunk. A buszon mellettünk köhögnek, a munkahelyen a kolléga hangosan fújja az orrát, mi pedig forró teával igyekszünk elkerülni a náthát. Ki ne álmodozna ilyenkor szívesen arról, hogy milyen jó lenne egy meleg, napos, tengerparti helyre utazni, távol a nyirkos, hideg nagyvárosi szürkeségtől.

És milyen jól tennénk, ha el is utaznánk egy téli nyaralásra! A napfény és a tengerparti klíma ugyanis nemcsak a hangulatunknak kedvez, hanem egészségünknek is. A sós tengerparti levegő az egyik legjobb ellenszere a bedugult orrnak, tisztítja a tüdőt. Vegyük például az Adriai-tenger vízét, ebben több mint 80 létfontosságú ásványi anyagot és nyomelemet találunk, többek között magnéziumot, kalciumot, rezet, mangánt, cinket, vasat, foszfort, jódot és szelént. Mivel testünk közel 70%-a víz, így keresve se találhatnánk jobb megoldást a bedugult légutak tisztítására, mint a sós tengervíz, hiszen természetazonos összetevői révén kíméletesen és hatékonyan távolítja el az orrváladékot és regenerálja a nyálkahártyát.


Az Aqua Maris® tengervizes orrspray-k ötvözik a természet erejét a modern kiszereléssel, hiszen hajtógáz- és tartósítószer-mentesek, így biztonsággal használhatják kisgyermekek, várandós, illetve szoptatós kismamák is. A sókban és ásványi anyagokban gazdag természetes oldat összetételének köszönhetően nincsenek mellékhatások, nincs hozzászokás, így akár a rendszeres, napi használata sem okoz problémát.

Az Aqua Maris® termékek ráadásul két féle verzióban kínálnak enyhülést a tünetekre. Míg az Aqua Maris® izotóniás orrspray enyhébb sótartalma lévén a regenerálásra, az orrnyálkahártya ápolására, az orrhigiénia fenntartására és a száraz orrnyálkahártya kezelésére ajánlott, addig az hipertóniás Aqua Maris® Strong magas sótartalmának köszönhetően az orrdugulás és orrfolyás megszüntetésére és az orrjáratok kitisztítására, a váladék eltávolítására lehet megoldás.
Bármilyen probléma álljon is az eldugult orr hátterében, az Aqua Maris® orrspraycsalád természetes és biztonságos megoldást nyújt a tünetek kezelésében és az orrnyálkahártya regenerálásában!

 

 

 

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top