Baba

Megbánta a mellplasztikát a hatgyerekes anya

A kanadai Gemmának eredetileg "A" kosaras mellei voltak.

A 32 éves, hatgyermekes nő három mellnagyobbító műtétet csináltatott, ám ezt ma már nagyon bánja, mivel úgy érzi, komikusan néz ki hatalmas kebleivel. “Abszolút gyűlölöm őket. Olyan, mintha két kopasz férfifej lenne a mellkasomon” – fogalmazott Gemma egy tévéműsorban.

Az első mellplasztikát a húszas évei elején csináltatta, mivel kicsi mellei miatt nem volt elég önbizalma. “Azt mondtam a plasztikai sebésznek, csináljon akkorát, amekkorát csak lehet. Azt hittem, hogy ha megnagyobbíttatom a melleimet, minden problémám megoldódik és csodálatosan fogom érezni magam.”

Megbánta a mellplasztikát a hatgyerekes anya

Az asszonyt ma már zavarja, hogy az emberek a melleit bámulják, és az alapján ítélik meg őt. Ráadásul az “F” kosaras keblek az önbizalomhiányára emlékeztetik.

Ami azonban a legjobban aggasztja, hogy gyermekei közül a két kislánynak rossz példát mutat. “Van két befolyásolható lányom, akik felnéznek az édesanyjukra. Aggaszt, hogy a megnagyobbított melleket fogják normálisnak tekinteni. Hogyan mondjam nekik azt, hogy szeressék önmagukat, ha nekem hatalmas implantátumok vannak a melleimben? Azt akarom megmutatni nekik, hogy egy nő sokkal több, mint két mell.”

Éppen ezért Gemma most arra készül, hogy újra kés alá fekszik, ám ezúttal kisebbre műtteti a kebleit.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top