Baba

Gyermektervezés a Holddal: számold ki, milyen nemű gyermeked születhet!

Aki kételkedne a Hold és az emberi szervezet közti kapcsolatban, az gondoljon egyszerűen a menstruációs ciklusra, ami megfelel a holdciklus szabályosan visszatérő átlagos időtartamának.

A gyermek kihordásának átlagos ideje 266 nap, vagyis kilenc holdciklus. A természetes ciklusok szerint élő népek asszonyai nagyjából egyszerre, rendszerint újholdkor menstruáltak, és teliholdkor volt peteérésük. Talán ez adja a magyarázatot arra, hogy a telihold romantikára csábít, ekkor ugyanis nagyobb a terhesség lehetősége, amit az asztrológia sem hagy figyelmen kívül.

Eugen Jonas magyar nemzetiségű szlovák asztrológus dolgozta ki a holdfáziselméletet az 1950-es évek elején, aminek alapja az anya születési horoszkópja, abban is a Nap és a Hold közötti távolság. Ezzel a módszerrel az asztrológus kiszámítja a fogamzás pontos idejét és a leendő gyermek nemét. Jonas speciális, személyre szóló holdnaptárt is készített, amely lehetővé teszi a legegészségesebb gyermek fogamzását és a fogamzásgátlást is. Ugyanis ebben pontosan megjelöli a személyre szóló kritikus napokat. Ezután, aki szeretné nyomon követni a magzat fejlődését, annak az asztrológus felállít a fogamzás pontos idejére egy másik horoszkópot, amely világosan megmutatja, hogy a magzat a következő kilenc hónap alatt mit „él át” az anya méhében.

Ha szeretnéd kiszámolni a fogamzás pontos idejét, kattints ide, és töltsd ki a kalkulátort. Segítségképpen fiktív adatokkal kitöltöttük:

Gyermektervezés a Holddal
Az első sorba a születési dátumot kell beírni, a másodikba a születés pontos idejét, a harmadikba az időzónát, a negyedikbe a számítás kezdetének dátumát, majd meg kell nyomni a Calculate gombot
Gyermektervezés a Holddal
És a végeredmény
forrás: lunarium

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top